Udendørs picnic-spil for børn i alderen 5-12

Mange mennesker har udendørs picnic for at fejre fødselsdagsfester og familiesammenkomster hvert år. Når du planlægger en picnic, skal du sørge for at have et par spil planlagt, som børnene kan lege. Spil holder børnene travlt og giver alle ukendte ansigter en chance for at få nye venner. Et par enkle udendørs picnic-spil er nemme at skabe og perfekte til børn i alderen 5 til 12.

Baseball flagermus

Spil et par spil med en baseballbat ved en udendørs picnic. Marker en stående linje og et mål ca. 30 fod fra hinanden. Bed alle børnene stille op ved stående linje og giv den første person i køen en baseballbat. Han skal placere den ene ende af flagermusen på jorden og placere sin pande i den anden ende af flagermusen. Han skal dreje 10 gange og derefter prøve at løbe til målet. Tid hvert barn og barnet med den hurtigste tid vinder spillet. Et andet spil er at duct tape et stort badehåndklæde omkring baseballbat og bruge en skumkugle til at spille et sjovt spil baseball.

Vandballoner

Tegn et stort mål på en hård overflade, og skriv punktværdier i hver af målets ringe. Forbered et stort karbad med vandballoner, og placer det ved en stående linje, som skal være ca. 20 fod fra målet. Børnene vil kaste ballonerne i luften mod målet for at prøve at score point. Den spiller, der har det højeste antal point efter tre kast, vinder spillet. For et andet vandballon-spil, prøv vandballonvolleyball. Spillere skal bruge badehåndklæder til at fange og kaste vandballoner over et net.

Relæløb

Marker en startlinie, og placer en kegle ca. 25 meter væk. Opdel børnene i to hold, og få dem til at stille op ved startlinjen. Giv den første spiller i hver holdlinie en lille ske og en krone. Når du siger "Race", skal spillerne køre mod keglen og tilbage. De afleverer skeen og øre til de næste spillere i køen, som skal gøre det samme. Det første hold, der slutter stafetten, vinder spillet. En anden variation til dette spil er at lade spillerne løbe med appelsiner eller æbler i skeerne.

Tag

Spil et spil frysemærke ved at vælge en spiller, der skal være "det". Brug et reb til at sætte grænser, så spillerne ved, hvor langt de kan løbe. Når “it” mærker en spiller, bliver han frossen og skal stå stille, indtil en “ufrossen” spiller mærker ham. Når “det” fryser nogen tre gange, er den spiller den nye “det”. Et andet mærkespil er melmærke. Læg mel i sokker og binde med et elastik. Lad alle spillerne bære mørke farvede skjorter, og vælg en spiller, der skal være "det". Når “it” rammer den samme spiller med en melstrømpe tre gange, er han den nye “it” -spiller.