Sådan omdannes din Android til en router

Næsten alle Android-telefoner har 3G- eller 4G-netværksadgang, og mange andre Android-enheder, såsom tablet-pc'er, har også 3G-netværksadgang. Disse enheder kan udnytte denne dataforbindelse for at lade dig kontrollere din e-mail, surfe på nettet og bruge apps til sociale netværk. Mange Android-enheder har også mulighed for at udvide denne forbindelse med et Wi-Fi-netværk, som en trådløs router kunne gøre. Selvom du muligvis påløber tillægsgebyrer på din dataplan, kan du gøre din Android-enhed til en trådløs router på få minutter.

Opsæt det trådløse netværk

Trin 1

Gå til "Startskærm" på din Android-enhed. De fleste Android-enheder har en "Hjem" -knap til dette, og det har billedet af et hus på sig; hvis din telefon har en "Afslut opkald" -tast, kan du trykke på den for at komme til "Hjem" -skærmen.

Trin 2

Åbn listen over apps ved at vælge ikonet "Apps". Dette er normalt nær bunden af ​​din skærm, og ofte har ikonet billedet af fire firkanter på sig. Dette viser alle de tilgængelige apps og indstillinger på din enhed.

Trin 3

Vælg indstillingen "Indstillinger".

Trin 4

Vælg "Trådløst og netværk", derefter "Netdeling og bærbart hotspot", derefter "Indstillinger for bærbart Wi-Fi-hotspot".

Trin 5

Vælg "Konfigurer Wi-Fi-hotspot."

Trin 6

Indtast et netværksnavn i afsnittet "SSID". Du kan bruge ethvert navn.

Trin 7

Vælg en sikkerhedstype. Du kan holde netværket åben ved at vælge "åben" eller "ingen", men enhver inden for rækkevidde vil kunne logge på dit netværk, og det kan være et alvorligt sikkerhedsproblem. Sikkerhedstypen "WPA2" er det stærkeste sikkerhedsvalg, som beder dig om at oprette en adgangskode på mindst otte tegn, hvis du vælger den.

Vælg indstillingen "Gem".

Aktivér det trådløse netværk.

Trin 1

Gå tilbage til "Hjem" -skærmen, og tryk derefter på knappen "Menu".

Trin 2

Vælg ikonet "Apps" igen, og vælg derefter "Indstillinger".

Vælg "Internetdeling og bærbart hotspot", og vælg derefter indstillingen "Bærbart Wi-Fi-hotspot". Dette markerer afkrydsningsfeltet ud for denne mulighed, og din enhed begynder at sende det trådløse netværk på bare et øjeblik.