Sådan registreres et pantlån i Quickbooks

Quickbooks er en økonomisk softwarepakke, der kan bruges af små virksomheder. Det automatiserer bogføringsfunktionen, samtidig med at det giver automatiserede regnskabsprocedurer til startups og små virksomheder. Quickbooks kan også bruges til personlig økonomi. Mens softwaren er ret intuitiv, er der en lille indlæringskurve, når det kommer til at udføre bestemte opgaver.

Trin 1

Føj en kategori til kontoplanen i RentRight eller LoanManager. Du skal have både en pantkreditrentekonto og en pantkreditkonto. Dette giver dig mulighed for at opdele betalingen mellem disse to konti for mere nøjagtig registrering. Fra filmenuen skal du vælge "Fil" og derefter "Kontoplan" i rullemenuen.

Trin 2

Fremhæv "Udgift" i sektionen til venstre. Sørg for, at typen siger "Udgift" til højre. Klik på knappen "Ny" nederst på siden.

Trin 3

Indtast navnet på den nye udgiftskonto i feltet. Et eksempel er hovedstolbetaling. Luk formularen ved hjælp af det sorte "x" i øverste højre hjørne for at gemme.

Opret dit lån under rullemenuen Bank. Du kan foretage betalinger via låneadministratoren og registrere fordelingen mellem de to konti hver måned.