3 Awesome Indbyggede Hjælpeprogrammer Gør din iPhone til et multi-værktøj

Sikker på, at din iPhone kan foretage telefonopkald, tjekke din e-mail, surfe på internettet, spille spil og en million og en anden ting, men takket være iOS 7 kan din iPhone nu fordoble som en multi-tool digital swiss army knife (minus blad, selvfølgelig). En hel del brugere vil allerede være opmærksomme på disse funktioner, men du vil også finde masser af mennesker, der er i ærefrygt, at en iPhone kan blive lommelygte, et niveau og et kompas, bare med et tryk eller to, og det er, hvad vi vil vise dig, hvordan du gør.

1: Lav iPhone til en lommelygte

Der har længe været tredjeparts apps, der bruger kameraets flash til at aktivere en lommelygte på iPhone, men nu er denne overraskende nyttige funktion endelig indbygget i iOS. Tilgængelig fra næsten hvor som helst via en swipe op til Control Center, dette er et af de funktioner, som når du begynder at bruge dig, simpelthen ikke kan leve uden:

Dette kan lyde som et sjovt krav, men lommelygte kan være en af ​​de mest nyttige funktioner, der er tilføjet til iOS 7. Lyst din veranda lyset af? Ikke mere fiddling i mørket for at finde dørhåndtaget. Parkeret i hjørnet af en mørk parkeringsgarage? Ingen sved. Gående hunden lidt for tæt på solnedgang, og indså, at du vil være ude forbi mørke? Du har allerede en lommelygte med dig bare ved at bringe din iPhone.

Hvis du lader lygten tændes, synes det at dræne batteriet på ca. 0, 5% til 1% pr. Minut, hvilket betyder at du får mere end nok tid til de fleste almindelige brugssituationer, men du vil ikke stole på det for en længere udvidet spilunking inden for Carlsbad Caverns.

Jeg bruger altid lommelygten, da den er blevet samlet som en del af Control Center, og jeg kan stort set garantere, at når du begynder at bruge det, vil du også. Hvis du tilfældigvis har slået fra kontrolcenterbrug fra apps, skal du sørge for at forlade kontrolcenteradgangen slået fra låseskærmen for at få mest muligt ud af dette. Virkelig, lommelygten er en utrolig nyttig funktion, og det bør virkelig betragtes som en anden vidunderlig brugervenlighed tilføjelse.

2: Brug iPhone som et digitalt niveau

Kompass-appen fordobles som et digitalt niveau, hvilket betyder at du aldrig behøver at hænge en ujævn billedramme igen eller have et off-kilter pingpongbord. Masser af os geekier folk kender til denne funktion, men næsten ingen andre synes at. Alt du skal gøre er at starte Compass-appen, og skub derefter til venstre for at hente niveaufunktionen. Niveaufarven bliver grøn, når emnet er fladt ved 0 °.

At dreje iPhone på den side gør det muligt at hænge ud, fremragende til at hænge billeder på væggen og sørge for, at noget er indstillet lige til højre:

Indstilling af iPhone på den er tilbage skifter til planniveauet, hvilket er nyttigt for at sikre tingene er flade, som et spisebord eller poolbord. :

Niveauet har vist sig meget nøjagtigt i hele personlig oplevelse, selvom der er nogle blandede rapporter, at visse iPhone 5S-modeller har unøjagtigheder med dens funktionalitet. Hvis det er sandt, vil det sandsynligvis blive løst gennem en kommende iOS-softwareopdatering.

3: iPhone som et digitalt kompas

Ganske vist vil dette være mindre nyttigt for den gennemsnitlige bruger, men din iPhone tager Boy Scout-mottoet til at være "forberedt" ret seriøst og giver dig et digitalt kompas, der hjælper dig med at rette dig i den rigtige retning:

Kompas vil også give din præcise nuværende placering via GPS koordinater, hvis du har brug for dem til nødsituationer eller bare for sjov.

Mange af Compass-funktionerne er også bygget direkte i både Apple Maps og Google Maps, men kortlægningsprogrammerne har tendens til at dræne batteriet lidt hurtigere, hvilket kunne give Compass nogle fordele.