Sådan finder du en adresse ved hjælp af et faxnummer

Søgemaskiner og forskellige onlinetjenester gør det muligt let at finde adresser og telefonnumre på næsten alle ved hjælp af omvendte opslag. Der er ikke omvendte faxopslagswebsteder, der kun finder faxnumre og navne på personer eller virksomheder og deres adresser. Dette betyder ikke, at du ikke kan slå faxnumre online og finde navn og adresse, men ikke nødvendigvis gratis.

Trin 1

Indsaml så mange oplysninger som muligt om det faxnummer, du ser op. Bestem regionen, hvor den er, ved hjælp af områdekoden, og om faxen kom fra en persons hjem eller et firma. Jo flere oplysninger du har, jo lettere bliver det at finde den adresse, der er forbundet med faxnummeret. Hvis der er et websted eller firmanavn på listen, skal du slå det op online og sandsynligvis får du et faxnummer og en adresse.

Trin 2

Brug søgemaskiner som Google eller Yahoo. Indtast faxnummeret enten i formatet (555) 555-5555 eller 555-555-5555. Hvis det er et virksomheds faxnummer, vil det sandsynligvis komme op i søgningen. Når det sker, får du adresse, telefonnummer og andre kontaktoplysninger.

Trin 3

Gå på omvendte telefonopslagswebsteder som AnyWho.com eller WhitePages.com. Vælg indstillingen Omvendt telefon. Indtast faxnummeret. Hvis nummeret offentliggøres eller er anført, vises det med virksomhedens eller personens navn, adresse og telefonnummer. Mange virksomheders faxnumre skal være angivet på disse sider. Ikke-offentliggjorte eller unoterede numre kræver nogle yderligere trin.

Trin 4

Se, hvilke oplysninger der er tilgængelige for faxnumre, der kommer som upublicerede. Hvis en placering gives uden detaljer, vil du sandsynligvis være i stand til at få en fuld rapport for et mindre gebyr. Brug sikre websteder som WhitePages.com eller AT & T's AnyWho.com for at undgå at blive snydt. Mange telefonselskaber viser ikke private numre til offentligheden, så du kan få adgang til disse oplysninger ved at købe en fuld rapport. Sørg for at læse, hvad rapporten indeholder, inden du køber den. Den skal mindst indeholde navn og adresse.

Trin 5

Brug online telefondetektiver, såsom PhoneDetective.com, hvis alt andet fejler. Disse telefondetektiver opkræver et gebyr for deres service, men lover at levere positive resultater. Igen skal du sørge for, at der i det mindste gives dig nogle oplysninger, når du indtaster faxnummeret, f.eks. En placering eller en bekræftelse på, at nummeret er angivet.

Trin 6

Kontakt din telefon eller faxvirksomhed for at finde ud af, om faxnummeret kan forbindes til en ejer eller endda blokeres. Du kan gøre dette med eller uden yderligere oplysninger om nummeret. Når du har forklaret problemet, skal din telefon eller faxvirksomhed blokere faxnummeret, så du ikke længere bliver kontaktet af det uønskede faxnummer. De kan også hjælpe dig med at bestemme, hvem der har faxnummeret ved hjælp af deres private efterforskere eller omvendte opslagsmapper.

Ansæt en privat efterforsker, hvis du stadig ikke kan finde adressen. Dette kan være dyrt, men effektivt, hvis du vil slippe af med uønskede eller farlige faxer fra et ukendt nummer.