Sådan justeres et Bose Night Light

Bose Wave Music System afspiller musik fra dine CD'er eller MP3'er. Selvom hjemmelydsystemet er relativt kompakt, er lydkvaliteten, det producerer, blevet anerkendt som fremragende af elektroniske forbrugeranmeldere som Cnet og har modtaget den eftertragtede Red Dot Award to gange. En funktion ved Bose Wave-radioen er, at den har et vækkeur, som du kan indstille til at gå ud med din musik. Alarmlampen eller nattelyset er desværre indstillet til at tilpasse sig lysets lysstyrke, så du måske ikke er tilfreds med dens indstilling. Heldigvis er der en hurtig og enkel proces, der giver dig mulighed for manuelt at justere lysets styrke.

Trin 1

Sluk for din Bose Wave-radio, tag stikket ud og tag det med i et godt oplyst rum. Hvis du allerede er i et godt oplyst rum, skal du stadig slukke for Bose-radioen i flere sekunder, inden du begynder at justere lyset på lysdæmperen.

Trin 2

Tænd for Bose igen, og hold CD-tilstandsknappen nede i tre sekunder. Tryk på lydstyrkeknapperne "Op" eller "Ned" for at justere nattelysets styrke. Juster indstillingen et sted mellem fem og ni for at kompensere for de stærke lys.

Trin 3

Sluk for Bose igen, og tag den med til et meget svagt oplyst rum. Når du har tændt den igen, skal du trykke på CD-tilstandsknappen og holde den nede i tre sekunder. Tryk på lydstyrkeknapperne "Op" eller "Ned" for at justere nattelysets styrke. Juster indstillingen et sted mellem en og fem for at kompensere for manglen på lys.

Indstil begge indstillinger til fem, hvis du ikke vil have nogen som helst ændring i justeringen af ​​nattelyset.