11 skal have gratis apps til nye Mac'er

Nogle OS X-apps er så store og så universelt nyttige, at de tjener titlen "must-have" på næsten enhver Mac, og vi bringer dig en vigtig liste over disse må-have-apps, der også er helt gratis .

Uanset om du har en helt ny Mac, der har brug for nogle nye apps og værktøjer til at få det til at gå, eller du bare vil udvide din appsamling til at få mere færdige og få nogle gode nye værktøjer til din rådighed, gå ikke glip af denne samling af nogle af de bedste gratis Mac-apps derude. Vi dækker elleve vigtige apps her, men glem ikke at tilføje dine egne må-have anbefalinger til kommentarerne!

I ingen særlig rækkefølge er her nogle af de bedste gratis apps derude til Mac ...

Evernote - Synkroniser Noter og Dokumenter til hvor som helst

Evernote synkroniserer noter og rige tekstdokumenter til andre Mac'er, iPhones, PC'er, iPads og næsten alt andet, så du kan holde vigtige dokumenter og data med dig overalt, hvor du går. Dette er perfekt til styring af noter og to-do lister, og det fungerer også vidunderligt som et kryds-platform udklipsholder, der er tilgængeligt overalt. Evernote er simpelthen en af ​​de mest nyttige Mac-apps at eksistere, og det er ret bemærkelsesværdigt, at det er gratis. Hvis du har en iPhone, iPad eller Android enhed, så glem ikke at få den mobile version af appen, så du kan også få adgang til alle dine data på farten.

 • Få Evernote på Mac App Store

TextWrangler - Kraftig tekst editor

TextWrangler er en meget kraftfuld og veludstyret app til redigering af almindelige tekstfiler. Det kan åbne næsten alt, hvad du smider på det, fra simple TXT-dokumenter til SQL-dumper og stort set alle kildekoder, du kan forstå. Uanset om du er en udvikler, webdesigner, tinkerer, vil du uden tvivl bruge TextWrangler hele tiden, og det eneste, der er bedre end TextWrangler, er det ældrebrorapp, BBedit. Har ikke en Mac uden den.

 • Få TextWrangler fra App Store

Chrome - Den bedste webbrowser til OS X

Chrome er simpelthen den bedste webbrowser til OS X, og enhver anden platform for den sags skyld. Sikker på, Safari er meget hurtigt, men når du åbner en håndfuld faner, starter Safari langsomt hurtigere - du vil ikke opleve det med Chrome. Chrome er hurtig, hukommelseseffektiv, har enkel Click-To-Plugin-understøttelse, indeholder et indbygget Flash-plugin til sandbox (hvilket betyder, hvis Flash går i stykker, din browser ikke går ned med den), den synkroniseres med Chrome på andre enheder og den har et gigantisk tredjeparts plug-in bibliotek for at tilføje endnu flere funktioner til den.

 • Få Chrome fra Google

Flux - Reducer øjenstammen om natten

Flux ændrer automatisk computerens farvning til varmere toner som aften og nat-tilgange, det viste billede forsøger at tilnærme dette, men det er virkelig bedst oplevet første hånd. Resultatet kan være dramatisk reduceret øjenstamme og ud over det gør det bare at se på en skærm meget mere behageligt om aftenen. Sørg for at konfigurere tonerne til dine individuelle belysningsbehov, og giv det en dag eller to for at vænne sig til farveforskellene. Efter en kort periode at vænne sig til toneændringerne, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde levet uden Flux.

 • Få Flux fri fra udvikleren

Twitter - Stadig den bedste Twitter-klient til Mac *

Twitter er simpelthen en af ​​de bedste måder at få breaking news og information på, og om du selv sender ud tweets selv, er det stort set irrelevant for det er nyttigt i disse dage. Nøglen til at finde Twitter er nyttig, er i hvem og hvad du følger, så følg et par nyttige konti (begyndende med @osxdaily selvfølgelig), der svarer til dine interesser, og tag den officielle Twitter-app til Mac, fordi selvom den ikke har blevet opdateret om et stykke tid, er det stadig den bedste Twitter-klient derude.

* Desværre vil Macs med Retina-skærme ikke nyde den officielle Twitter-app meget, fordi Twitter af en eller anden grund ikke har opdateret appen til nethinden.

 • Få Twitter fra App Store

Unarchiver - Uddrag ethvert arkiv

Unarchiver åbner og udtræk stort set alle arkiver, du kan forestille dig eller komme over. Zip, rar, gzip, tjære, bz2, exe, sit, 7zip, du hedder det, det åbner det. Med Unarchiver installeret, downloader du aldrig noget og kan ikke dekomprimere det igen, hvilket gør det simpelthen en af ​​de mest nyttige små apps, du kan have installeret på enhver Mac.

 • Få Unarchiver fra App Store

MPlayerX - Ultimate Video Player

MPlayerX er en velegnet jack-of-all-videospiller til OS X, der kan afspille næsten alle tænkelige film-, video-, lyd- eller streamingmedieformater, du smider på den. Det er også fuldt udstyret, og du kan finjustere farver og lysstyrke af videoer, justere equalizers, spille fuld skærm på flere skærme og meget mere. Hvis du bruger nogen tid til at se, downloade eller streame video eller film på en Mac, skal du ikke gider se andre steder, bare få MPlayerX.

 • Få MPlayerX fra App Store

Koffein - Forhindre Sleep & Screen Savers

Koffein er et teeny lille menulinjeværktøj, der udfører en simpel opgave, når den klikkes forhindrer systemets søvn, forhindrer skærmdæmpningen og forhindrer, at skærmsparere aktiveres. På grund af hvor vigtigt det er at kodeordbeskytte og låse en Mac-skærm, når den ikke er i brug, er Koffein en vigtig app, der gør det muligt at undgå, at du sover og dæmper, når du vil, uden at gøre andet end at klikke på kaffekopikonet i menu linje.

 • Få koffein fra App Store

CyberDuck - SFTP, Amazon S3, og Google Drive Client

Cyberduck er kernen i en FTP / SFTP-app, men den kan også forbinde til Amazon S3 buckets, WebDAV og Google Drive, hvilket gør det til en fremragende app til overførsel af filer til eksterne servere af enhver art. Sikker på, OS X indeholder en simpel indbygget FTP-klient, men CyberDuck understøtter bogmærker, har som download manager, og er simpelthen bedre. Cyberduck er $ 23 på App Store, men gæt hvad? Du kan stadig downloade det gratis fra udviklerens websted. Det er en god app, gå ikke glip af det.

 • Få Cyberduck fri fra udvikleren

Skype - Gør telefonopkald fra Mac

Skype er en VOIP (Voice Over IP) klient, der giver dig mulighed for at foretage telefonopkald og videosamtaler fra din Mac. Udover at blive udbredt i hele verden, er det uvurderligt for, hvornår dit smartphone batteri dør, eller du forstyrrer din iPhone. Det er altid gratis at ringe til andre Skype-brugere, og ved at bruge det til at ringe til et hvilket som helst telefonnummer - enten lokalt eller langtfra - er det generelt meget billigere end nogen mobilplan, du kan finde. Skype har eksisteret for evigt, men det mindsker ikke det er nyttigt en enkelt smule, tag den og tilmelde dig en konto, hvis du ikke har en endnu, er det for nyttigt ikke at.

 • Få Skype gratis

OmniDiskSweeper - Find, hvad der hælder diskplads

OmniDiskSweeper gør det utrolig nemt at finde ud af, hvad der tager diskplads på din Mac, så du kan enten sikkerhedskopiere det eller affald det og derved genoprette lagerplads på harddisken. Det er nemt at bruge og hurtigt, og det skal betragtes som et must-have-værktøj til alle Mac-brugere.

 • Få OmniDiskSweeper fra OmniGroup

Noget vi mangler?

Savnede vi noget? Er der nogen stor gratis OS X app, som du mener, at alle Mac-ejere skal have på deres Mac? Lad os vide i kommentarerne!