Sådan finder du et telefonnummer i Sydafrika

Med et klik på en knap giver Internettet dig adgang til oplysninger som aldrig før. De tykke og omfangsrige gule sider er ikke længere nødvendige, da Internettet indeholder en overflod af information lige ved hånden. Uanset om du har brug for et telefonnummer eller en adresse til en person eller virksomhed i Sydafrika, kan søgning online give dig mulighed for at se de oplysninger, du leder efter globalt.

Brabys

Trin 1

Besøg Brabys-webstedet for at søge efter et forretningstelefonnummer i Sydafrika (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på "Telefonsøgning" og indtast forretningstype og virksomhedsnavn for at søge efter telefonnummeret i Sydafrika.

Trin 3

Klik på rullemenuen, og vælg placeringen i Sydafrika for at indsnævre søgeresultaterne for virksomhedens telefonnummer og klik på "Søg". Hvis du er usikker på placeringen, skal du bare klikke på "Søg".

Klik på linket til den virksomhed, du søger efter, for at se deres kontaktoplysninger. Du kan se telefonnummeret i Sydafrika, faxnummer og fysisk adresse. Du kan også se hjemmesiden for virksomheden, e-maile fortegnelsen til dig selv eller en ven og udskrive den.

Hvide sider

Trin 1

Besøg online telefonbogen for Sydafrika for at søge efter telefonnummeret på den person, du leder efter (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast navnet på den person, du leder efter, samt placeringen i søgefeltet. Du kan ændre fanerne til en bolig-, medicinsk, offentlig eller forretningssøgning.

Trin 3

Klik på "Søg" for at se søgeresultaterne for det telefonnummer, du leder efter. Hvis der er flere resultater, kan du sortere efter stigende eller nedadgående søgeresultater.

Skriv, udskriv eller bogmærke resultaterne for telefonnummeret i Sydafrika. Du kan også dele resultaterne ved at sende en tekstbesked fra webstedet, e-mail eller onlinemeddelelse.

Gule Sider

Trin 1

Besøg webstedet for Sydafrikas Online Business Directory for at søge efter det telefonnummer, du leder efter. Du kan søge efter enhver forretningstype (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast virksomhedens navn og placering i søgefeltet, og tryk på enter-tasten. Dette viser resultaterne for det telefonnummer, du søger efter i Sydafrika.

Klik på "Telefon" ud for telefonikonet for at se det sydafrikanske forretningsnummer. Du kan gemme dine resultater eller dele dem via sms, e-mail eller instant messenger. Du kan også se kortet over din søgning og få rutevejledning til placeringen.