Twitter til iPad til rådighed til download

Den officielle Twitter-klient til iPad er nu tilgængelig til download, og det er ret imponerende. Centreret omkring forbrug, har den ruder, der giver mulighed for nem visning af fotos, nyheder, tweets og endda en indbygget medieafspiller, der giver dig mulighed for at se videoer direkte i appen, enten inden for et flydende vindue eller fuldskærm. Det er stadig slags chokerende for mig, at skærmbilledet ovenfor er en Twitter-klient, ser virkelig ikke ud til, hvad du forestiller dig, når du tænker på Twitter, gør det?

Selvfølgelig understøtter iPad-klienten berøringsbevægelser og interessant nok, de gjorde, at iPad Twitter-klienten ikke har brug for et login oprindeligt, hvilket betyder at du kan begynde at forbruge uden at tilmelde dig noget.

Dette er en rigtig interessant retning for Twitter at gå, iPad-klienten er nu mere fuldt udstyret end deres hjemmeside ... hvad fortæller du det? Du kan downloade iPad-versionen direkte fra iTunes, den er gratis.

Jeg synes, det er sikkert at sige, at dette er den bedste Twitter-klient til iPad på dette tidspunkt. Måske ikke for sin enkelhed, da det er en ret kompleks klient, men for rå forbrug af medier og linkdeling i Twitter-verdenen, er det helt fantastisk. Hvis du har en iPad, skal du ikke gå glip af den.