Sådan bruges et computerkamera online

Brug blot et par enkle trin et computerkamera online til at chatte med kære eller møde nye venner. Computerkameraer, også kendt som webkameraer, kan tilsluttes en computer og bruges til at overføre billeder og video til programmer som Skype, Yahoo Messenger og Chatroulette. Med et computerkamera, en internetforbindelse og kameradriversoftwaren praktisk kan opsætning af et computerkamera til brug online gøres i få hurtige trin.

Trin 1

Find dit computerkamera. På bærbare computere med indbyggede webkameraer er computerkameraet ofte placeret i midten af ​​skærmen øverst. Hvis du ikke allerede har et webcam, kan du købe et online i elektronikforretninger eller i de fleste butikker, der bærer computertilbehør, såsom Sears, Target og Costco.

Trin 2

Tilslut dit kamera. Indbyggede kameraer er allerede installeret. For USB-kameraer skal du tilslutte USB-stikket til en tilgængelig USB-port, der ofte er placeret på forsiden eller bagsiden af ​​din computer. Stikket skal glide lidt vrikket ind. tving ikke stikket på plads. Hvis USB-stikket ikke går let ind, skal du muligvis vende det om og tilslutte det på den anden måde.

Trin 3

Installer kameradrivere. Drivere er software, der fortæller din computer, hvordan du kommunikerer med kameraet. En computer med et indbygget webkamera leveres med computerkameradrivere installeret og konfigureret. Hvis du har en nyere computer og et velkendt mærke af computerkamera som Kodak eller Logitech, er din computerkameradriver muligvis allerede installeret sammen med dit operativsystem. Hvis ikke, skal du køre installationsprogrammet på driverdisken, der leveres af producenten af ​​computerkameraet.

Hop videre til et browserbaseret chatprogram som Chatroulette. Hvis du foretrækker at tale med folk, du kender, skal du downloade og konfigurere et chatprogram til computere som Skype eller Yahoo Messenger.