Ulemperne ved skrivemaskiner

I det tyvende århundrede gjorde skrivemaskiner arbejdet enklere for alle, der måtte skrive tekst eller fremstille dokumenter. Skrivemaskiner fra det enogtyvende århundrede er mere magtfulde og nyttige end deres forgængere, men alligevel er de nu fyldt med ulemper sammenlignet med nye teknologier. Den papirløse verden af ​​e-mail og Internettet har gjort skrivemaskinen mindre anvendelig.

Fejlkorrektion

Standard skrivemaskiner skriver kun det, der er indtastet på tasterne, og forkert stavede ord forbliver forkert stavede ord. Folk er vant til stavekontrol, automatisk ordudskiftningsprogrammer og automatisk indsættelse af store bogstaver i begyndelsen af ​​sætninger. Hvis en forfatter begår en fejl på en skrivemaskine, bliver hun nødt til at bruge hvid-ud for at slette fejlen og derefter indtaste teksten korrekt. Nogle elektroniske skrivemaskiner har sletningsfunktioner, men ingen advarer brugeren om fejlene.

Kommuniker

Det er ikke muligt at skrive et brev, der skal sendes til flere steder på en skrivemaskine. Med et ark kulstofpapir kan to kopier udskrives på én gang, men det er dens grænse. Når flere kopier, f.eks. Til nyhedsbreve eller formularbreve, skal brugeren bruge en kopimaskine. Derudover kan forskellige navne og adresser ikke placeres på et forretningsbrev, der sendes til flere modtagere så let med en skrivemaskine.

Formatering

Skrivemaskiner har begrænsede formateringsmuligheder. En maskinskrivere kan ændre sidemargener og fed skrift, og ved hjælp af et dobbeltfarvebånd kan der udskrives i rødt i stedet for sort. Brug af forskellige typer eller størrelser af skrifttyper er ikke mulig, da bogstaverne er hævede frimærker, der bruger standard forretningsbrevstørrelse. Der er også færre tegn og symboler til rådighed med en skrivemaskine.

Forsyninger

Skrivemaskiner bliver mindre almindelige, hvilket betyder færre leverandører lagerbånd og andre nødvendigheder til skrivemaskiner. Dele til reparation af skrivemaskiner bliver også dyrere. Skrivemaskiner er manuelle enheder, der modtager slitage, og færre skrivemaskineværksteder er i drift.