MacOS Mojave kompatibel Mac-liste

MacOS Mojave er den nyligt annoncerede næste store udgivelse af Mac OS-systemsoftware, komplet med et smukt mørkt modeudseende og en række andre fantastiske funktioner, der er indstillet til at forbedre Mac-oplevelsen.

Spændingen ved en ny macOS-udgivelse fører alle Macintosh-brugere til det samme fælles spørgsmål ... vil min Mac køre macOS Mojave 10.14 ? Hvis du undrer dig over, om din Mac vil understøtte MacOS Mojave, skal du læse videre for at se den fulde liste over MacOS Mojave-kompatible Mac'er.

MacOS Mojave-kompatibilitetsliste over understøttede Mac'er

Apple har sagt, at enhver Mac, der blev introduceret i midten af ​​2012 eller senere, vil understøtte MacOS Mojave, sammen med Mac Pro-modellerne 2010 og 2012, hvis de har en Metal-kompatibel GPU. Det er temmelig beskrivende, men hvis du vil have en specifik liste over understøttet Mac-hardware til MacOS Mojave 10.14, bør følgende være nyttigt for dig:

  • MacBook Pro (medio 2012 og nyere)
  • MacBook Air (medio 2012 og nyere)
  • MacBook (tidligt 2015 og senere)
  • iMac (slutningen af ​​2012 eller nyere)
  • iMac Pro (2017 eller nyere)
  • Mac Pro (slutningen af ​​2013 eller nyere, eller midten af ​​2010 og midten af ​​2012 modeller med Metal-kompatibel GPU)
  • Mac Mini (slutningen af ​​2012 eller nyere)

Som du kan se fra listen, er hver Mac, der blev introduceret fra midten af ​​2012 fremad, understøttet af MacOS Mojave, sammen med et par tidligere Mac Pro-modeller. Den understøttede hardwareliste til macOS 10.14 er lidt mere restriktiv end tidligere udgivelser af macOS-systemsoftwaren, hvilket muligvis indikerer, at den nyeste softwareversion vil være mere krævende på ressourcer eller bare kræve særlige systemarkitektorkomponenter, der kun er tilgængelige på nyere Macintosh-hardware.

Disse oplysninger kommer fra Apple pressemeddelelsen til macOS Mojave, hvor Apple siger følgende:

"MacOS Mojave vil være tilgængelig i efteråret som en gratis softwareopdatering til Mac'er, der blev introduceret i midten af ​​2012 eller senere, plus 2010 og 2012 Mac Pro-modeller med anbefalede grafikkort i metal."

Fra et systemkravspunkt ser macOS Mojave ud til at kræve en moderne CPU samt en GPU, der er kompatibel med Metal grafikarkitektur. RAM kan være mindre af et vigtigt element, selv om Mac OS har tendens til at køre bedst med mere hukommelse. Med hensyn til diskplads skal du typisk have opbevaring til installationsprogrammet sammen med ledig diskplads for at installere opdateringen selv.

Hvordan ved jeg, hvad min Mac er, og om den vil køre macOS Mojave 10.14?

Nu hvor du ved hvilke Mac'er understøtter MacOS Mojave, kan du undre dig over, hvordan du kan finde ud af, hvilken Mac-model og Mac-modelår en bestemt computer er. Heldigvis har Apple gjort denne super enkel, og du kan finde præcis, hvad din Mac er hurtig:

  1. Træk ned Apple-menuen og vælg "Om denne Mac"
  2. På skærmen Oversigt over Om denne Mac finder du Mac-modellen og Mac-modellen året

Hvis du f.eks. Ser "MacBook Pro (nethinden, 15-tommer, midten af ​​2015)", ville den Mac falde inden for rækkevidde af Mac-computere, der understøtter MacOS Mojave.

En anden bemærkelsesværdig omtale om kompatibilitet og macOS Mojave vedrører 32-bit apps, da macOS Mojave tilsyneladende er sat til at være den sidste version af Mac OS-systemsoftware til at understøtte dem. Du kan læse her for at lære at finde 32-bit apps på en Mac, hvis du ikke er sikker på, hvilke apps der kan falde ind i denne kategori.

MacOS Mojave sigter mod at være en smuk spændende system software release til Mac-brugere, og Dark Mode alene vil sikkert køre mange installationer af udgivelsen. Mens udviklere og beta-testere og de utålmodige kan downloade macOS Mojave beta lige nu som en udviklerudgivelse, ville det store flertal af brugerne være bedre tjent til at vente, indtil den endelige version debuterer i efteråret.

Selvfølgelig er macOS Mojave ikke det eneste nye spændende operativsystem, der kommer ud af Apple, og du kan også være interesseret i at finde ud af, hvilken iPhone og iPad der understøtter iOS 12 med iOS 12-kompatibilitetslisten.