Sådan bruges en Macbook Air til spil

Elementer, du har brug for

  • Superdrive (se ressourcer) eller USB CD-drev

  • Fjern-drev-deling pc eller Mac maskine

  • Damp eller service til download af spil

  • Steam- eller Kongregate-konto

  • Bittorrent (valgfrit)

Før de første pc-netbooks blev frigivet, udgav Mac Macbook Air. Et af de største spørgsmål og oprindeligt en af ​​de største ulemper ved maskinen var den iøjnefaldende mangel på et optisk cd- eller dvd-drev. MacBook Air-ejere kunne ikke se film og fandt det vanskeligt at installere deres yndlingsspil. Eller sådan tænkte de. Der er måder at bruge diske på Macbook Air, omend indirekte. Du kan bruge et eksternt cd-drev, et cd-drev på en anden computer eller downloade spillene direkte. Ellers er der altid Flash-spil.

SuperDrive

Tilslut SuperDrive-enheden eller USB-cd-drevet til din MacBook Air ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Du finder Apple Store-produktsiden for denne vare under Ressourcer.

Indsæt spildisken i dit eksterne cd-drev, og vent på, at den vises på skrivebordet.

Åbn cd'en på skrivebordet, og installer spillet. Dette gøres normalt ved at trække .app-filen til applikationsmappen, men se hjælpemenuen i dit specifikke spil, hvis du har problemer med dette trin.

Fjerndrev

Indsæt MacBook Air Remote Drive-disken i cd-drevet på den anden computer, og installer den. Gå igennem instruktionerne på skærmen for at installere Remote Drive-softwaren på din CD-aktiverede computer.

Åbn Kontrolpanel (på en pc) eller Systemindstillinger (Mac-brugere). PC-brugere kan finde dette i Start-menuen, mens det vil være på Dock for de fleste Mac-brugere.

Find indstillingen til deling af DVD eller CD. PC-brugere har et DVD- eller CD-delingsikon i deres kontrolpanel. Mac-brugere finder dette under menuen Deling.

Marker afkrydsningsfeltet "Aktiver cd- eller dvd-deling", eller klik for at slå "cd eller dvd" -deling til. Hvis du vil have, at computeren altid skal bede dig om tilladelse, før du deler cd-drevet, skal du markere afkrydsningsfeltet "Spørg mig, før andre tillader at bruge mit dvd-drev."

Tænd din MacBook Air, og slut den til det samme trådløse netværk som computeren med fjerndrevet. Åbn et Finder-vindue, og find "Remote Drive". Klik på den for at hente den delte CD eller DVD. Hvis du indstiller delingscomputeren til at spørge, skal du godkende delingen, før du kan bruge cd'en eller dvd'en.

Downloader

Download en service til download af spil, såsom Steam (se Ressourcer). Alternativt kan du finde mange spil på webstederne til udviklere og distributører af spil. En tjeneste som Steam placerer simpelthen alle disse spil på samme sted.

Tilmeld dig en konto med den tjeneste eller det websted, du downloader fra. Linket til denne formular vil være på det websted, du gennemsøger, og skal være ret fremtrædende.

Søg efter et spil, du vil spille. Se gennem spilbeskrivelser, skærmbilleder og gameplayvideoer, hvis du er usikker på et bestemt spil.

Klik på knappen "Køb" eller "Download" for at starte betalings- og / eller downloadprocessen. Bemærk, at nogle spil tilbyder dig en demonstrationsperiode, før du kræver, at du køber spillet.

Udfyld betalingsformularen ved hjælp af vejledningen på skærmen for at indtaste dit navn, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger. Indsend transaktionen, hvis du køber spillet, og klik på linket Download for at starte processen. Vent på, at downloadet er gennemført.

Installer spillet på din computer. Nogle spil leveres med .dmg-installationsprogrammer, mens andre skal føjes til din applikationsmappe. Hvis du bruger Steam eller en lignende tjeneste, installeres spil muligvis automatisk af tjenesten.

Tips

Der er også en lang række Flash- og browserbaserede spil på Internettet. Du kan finde et antal af dem på et sted som Kongregate (se Ressourcer) eller med en simpel websøgning. Hvis du allerede kender et Flash- eller browserspil, du vil spille, er MacBook Air i stand til at spille det.

Advarsler

Hvis du er i tvivl om en spiludvikler og dens websted, skal du undersøge noget. Slå op på spillets navn i en websøgning eller på et stort spilwebsted for at se, om de har et godt omdømme. Giv ikke personlige oplysninger til et websted, der ikke tilbyder sikre transaktioner. Hvis du vælger at bruge BitTorrent til at downloade spil, skal du være opmærksom på, at nogle af disse titler kan udgøre krænkelse af ophavsretten.