Sådan bruges en spilcontroller med pc-spil

Da videospilkonsoller er blevet mere og mere populære, har pc-spil oplevet et fald. Mange populære pc-franchiser har allerede gjort springet til konsoller, og andre ser ud til at følge. Mange spillere kan lide at føle og kontrollere gaming-controllere og foretrækker at bruge dem selv med pc-spil. Fordi den tilsluttes med et USB-stik, er den kablede Xbox 360-controller den nemmeste at tilslutte til din computer og bruge med pc-spil.

Download controllersoftwaren ved at gå til:

http://www.Microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming&type=Gaming

Vælg din controller, dit operativsystem og dit sprog, og bekræft, at du vil downloade softwaren.

Installer softwaren, når den er downloadet. Du bliver muligvis bedt om at genstarte din computer for at ændringerne skal finde sted.

Tilslut controlleren til din pc ved at slutte den til en USB-port.

Test, at controlleren fungerer ved at klikke på "Start" -knappen, vælge "Kontrolpanel", klikke på "Printere og anden hardware" og vælge "Game Controllers." Vælg Xbox-controlleren, og tryk på knapperne for at sikre, at de registreres på computeren.

Indlæs det spil, du ønsker at spille på din pc.

Vælg menuen "Indstillinger" i spillet, og gå til kontrolafsnittet.

Vælg Xbox-controlleren som din inputenhed, og kort kommandoerne til den ønskede position på controlleren. Du kan nu starte et nyt spil og bruge controlleren til at spille.

Tips

Du kan bruge den trådløse Xbox 360-controller, men du bliver nødt til at købe Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for at tilslutte den til din computer.

Du kan også bruge en PS3-controller tilsluttet via et USB-kabel, men du bliver nødt til at downloade og installere driveren libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe.

Ikke alle spil fungerer korrekt med en spilcontroller.