Sådan overføres data fra et flashdrev til et andet

Flash-drev er bærbare harddiske, der giver mulighed for at overføre store mængder data (ofte flere gigabyte) hurtigt og bekvemt. Flash-drev har ingen bevægelige dele og kan derfor hurtigt få adgang til data, selvom dette er begrænset af hastigheden på USB-funktionerne på både drevet og den port, der bruges. Det kan være let at overføre fra et flashdrev til et andet, men det skal bemærkes, at det flashdrev, som dataene overføres til, skal have nok ledig hukommelse til at gemme alle data.

Overførsel af data mellem flashdrev

Trin 1

Sæt begge drev i de åbne USB-drev på computeren.

Trin 2

Tilslutning af drevne får ofte computeren til at åbne drevene automatisk. Hvis den ikke gør det, skal du navigere til flashdrevne (i Denne computer i Windows og på skrivebordet på Mac) og åbne et vindue for hver.

Trin 3

Fremhæv alle de ønskede data i vinduet til flashdrevet med de data, der overføres.

Trin 4

Træk dataene og slip dem i vinduet på det tomme / nye drev. Alternativt kan du højreklikke, når data er fremhævet, og derefter klikke på "Kopier". I vinduet til det tomme / nye drev skal du højreklikke og trykke på "Indsæt".

Skub drevene ud ved hjælp af ikonet "Fjern sikkert hardware" i Windows eller Mac, højreklik på drevet og klik på "Skub ud uden titel", hvor "Untitled" kan være uanset drevets navn.