Sådan laver du din egen Pokemon

Elementer, du har brug for

  • Papir

  • Blyant

  • Fantasi

Nogen, et eller andet sted, har jobbet med at skabe hundreder af Pokemon. At skabe en ny Pokemon med succes kræver lidt mere end fantasi og en vilje til at skabe.

Udtænk en generel idé til din Pokemon. Vil det være en fugl, en bug, en fisk eller noget andet? Det er godt at have en generel retning.

Begynd at tegne. Det er OK, hvis du ikke har planlagt alt i dit hoved; det er her papiret kommer ind. Vær villig til at foretage justeringer eller start helt forfra, hvis dit mål ændres. Det er muligt, at din oprindelige idé ikke ligner resultatet.

Beslut hvordan din Pokemon overlever. Hvad spiser din Pokemon? Får den energi fra fotosyntese, spiser græs, eller bruger den på en eller anden måde vindenergi? Prøv at være kreativ. At bestemme, hvordan din Pokemon lever, begynder virkelig at opbygge sin karakter.

Inkluder eventuelle unikke kvaliteter. Hvad laver din Pokemon hele dagen? Er det en social skabning? Skriv en kort biografi til din Pokemon. Inkluder eventuelle unikke træk eller kvaliteter. Glem ikke, at din Pokemon skal falde i en elementær kategori med svagheder og styrker. Du kan endda gå et skridt videre og oprette dit eget element.

Tænk på færdigheder, der gør det muligt for din Pokemon at beskytte sig selv. Prøv at skræddersy disse til din Pokemon's element. Du vil ikke have, at din ilddyr skal sprøjte vand på sine fjender. Tænk på nogle nye færdigheder, eller lån nogle fra spillet.

Sådan laver du din egen Pokemon

Tilføj forskellige udviklinger. Hvornår udvikler det sig? Hvad bliver det? Svarene på disse spørgsmål vil bestemme fremtiden for din Pokemon. En Pokemons udvikling vil normalt være en mere kraftfuld eller klog version af, hvad den kom fra. En firben kan blive en hård drage.

En Pokemons udvikling vil normalt være en mere kraftfuld eller klog version af, hvad den kom fra. En firben kan blive en hård drage. Gentag ovenstående trin for Pokemon's udvikling. Igen, vær kreativ! Måske har din Pokemon flere evolutionære stier afhængigt af dens liv.

Tips

Din Pokemon kan være så dybtgående eller så enkel som du vil. Skriv historier, lav spil, eller opret flere Pokemon og et helt univers, der omgiver dem. Prøv at oprette flere billeder af din Pokemon gennem hele sit liv - måske nogle kampbilleder ved siden af ​​en typisk dag med afslapning.