De mindste fiberoptiske kameraer

Private detektiver, retshåndhævende agenter og andre efterforskere bruger undertiden små fiberoptiske kameraer til at få audiovisuelle optagelser af mistænkte personer. Mange gange når der indsamles beviser, kan fiberoptiske kameraer ikke kan detekteres på grund af deres evne til at placeres i små, lukkede områder uden at blive set. At kende til de mindste fiberoptiske kameraer på markedet kan hjælpe med at bestemme det bedste værktøj til din undersøgelse.

Mini slangekamera

Mini Snake Camera er tyndt og fleksibelt og har en 3,7 mm pinhole-linse, en 1/4-tommers farveopladningskoblet enhed og et .01-belysningsområde. Kameraet er ideelt til private efterforskere, da det styres af fiberoptik og har evnen til at se rundt om hjørner, under døre, inde i afløbsrør og i andre begrænsede områder.

Når du har optaget med dette kamera, har du muligheden for at høre præcis dialog i nærområdet, da det også er udstyret med en indbygget mikrofon. Højopløsningsobjektivet giver efterforskere mulighed for at modtage en krystalklar video af deres overvågning og let tilpasse kameraet til at optage realtidsbegivenheder.

Fleksibelt fiberkamera

Den fleksible fibercCamera sælges som et sæt, der indeholder et 3 1 / 3mm fiberoptisk kabel, en ægte farveopladningskoblet enhed og en automatisk elektrisk iris med udsigt til 1/60 til ca. 1 / 10.000. følsomhed. Dette fiberoptiske kamera drives af et 12 volt batteri og giver seerne mulighed for at bruge et fuldt justerbart fokus, der spænder fra 0,5 inches til uendeligt.

Dette kamera bruges typisk med en mikrofilm Walkman, som er ideel til private efterforskningsjob. Det fleksible fiberkamera kan også tilsluttes forskellige fjernsyn og videokameraer, da det også er udstyret med 330 kabelledninger. Dette fiberkamera er lille nok til at passe under døre og på svært tilgængelige steder og forbliver usynlig for mistænkte parter.

Fiberoptiske inspektionsomfang

Det fiberoptiske inspektionsomfang kan købes i forskellige ledningslængder. Perfekt til at se under døre, i aflåste rum eller i afløbsrør, ledningslængderne kan være 3,3 fod, 6,7 fod eller 10 fod lange. For at optage med dette omfang kan efterforskere købe en adapter til at optage på et videokamera eller en anden visningsenhed.

Det fiberoptiske inspektionsomfang kan typisk se, hvad det blotte øje kan; under natundersøgelser kan der imidlertid også købes en vedhæftet fil for at give mulighed for at se og registrere i totalt mørke. Okularet på objektivet indeholder en linse, der er 2 mm i diameter, der er fastgjort til et fleksibelt fiberoptisk bundt.