Apple Shooter snyderi

I online flash-spillet "Apple Shooter" bruger du en pil og bue til at skyde et æble ud af din vens hoved i stil med William Tell. Spillet har 16 niveauer, hvor afstanden mellem dig og dit mål stiger på hvert niveau. Hvis du går glip af, får du lov til at skyde en anden pil, men hvis du ved et uheld skyder din ven, er spillet slut. Korrekte sigteknikker kan hjælpe din ven med at overleve i "Apple Shooter".

Kontroller

"Apple Shooter" styres udelukkende af din mus. Placer din markør på skærmen for at bestemme dit mål, og klik derefter på og hold venstre museknap nede for at trække buen tilbage. Jo længere du holder knappen nede, jo større er pilens kraft. Slip museknappen for at lade pilen flyve.

Tegning af buen

På alle niveauer af "Apple Shooter" har du det rigtige mål, hvis du trækker bøjlesnoren tilbage så langt som muligt. Når pilen forlader din bue, bevæger den sig i en nedadgående bue, og den bue er mere udtalt med svagere skud. At skyde en pil i fuld styrke får den til at flyve lige og reducerer chancen for, at den krummer ned i din ulykkelige ven.

Målrettet

I "Apple Shooter" er det altid bedre at sigte højt og gå glip af dit mål helt end at sigte lavt og risikere at skade din ven. I de første fem niveauer kan du bruge mursten bag din ven som en visuel guide. For niveau 1 skal du placere din musemarkør på den fjerde mursten fra toppen i venstre kolonne. Træk buen tilbage så langt den kommer, og lad pilen flyve. Til niveau 2 og 3 skal du sigte mod den tredje mursten fra toppen i samme kolonne. Du kan gennemføre niveau 4 med succes ved at sigte på den anden mursten og niveau 5 ved at sigte mod den øverste mursten. Du kan fortsætte med at bruge denne metode med de vandrette linjer ved kanterne af skærmen over væggen som dine vejposter, men da du skyder fra større afstande, bliver du gradvist nødt til at sigte højere fra niveau til niveau.

Kompasset, der vises over din bueskytte, kan også hjælpe dig med at bestemme dit mål. På niveau 1 skal din kompaspil pege omtrent klokken 3-position. For hvert nye niveau skal kompasindikatoren bevæge sig lidt mod uret og nærme sig positionen klokken 12. Når du bruger kompasset, skal du huske nøjagtigt, hvor du placerede dit sidste succesrige skud og justere din position i overensstemmelse hermed, inden du skyder den næste pil.