iPad Shirt, Yes Seriøst, Bær en iPad som en skjorte

Internettet er altid fuld af overraskelser, men det er helt unikt, det er en iPad skjorte. Bogstaveligt talt. Det er en skjorte med en klar frontlomme, som du kan glide ind i og bære den på brystet.


Jeg fandt dette i vores indbakke og regnede med at det var en falsk, men nej, du kan faktisk købe iPad-holde skjorte. Meget interessant, som nogle af vores kommentatorer foreslog, kunne du gøre dig selv til et walking billboard med dette.

Jeg vil bare gå videre og indsende dette i samme 'sjove' kategori som katten iPad står. Hvilke andre skøre ting vil folk komme op med? Hvad jeg vil vide er, er plastikpladen tynd nok, at du stadig kan interagere med iPad? Fungerer berøringsskærmen stadig, når den er monteret i trøjen?

Editor Update: Softened tonen lidt her, det er et levedygtigt produkt og har legitime anvendelser. For eksempel er her et ret uhyggeligt Halloween kostume, der indeholder en brystmonteret iPad til replikering af Kuato fra 1990'ens sci-fi-flick Total Recall:

Hvad synes du? Kan du lide denne ide? Vil du bære en iPad på brystet? Vil du prøve at bruge den, eller vil du bare nyde iPad som en skjorte, spille en video eller udsende hvem ved hvad til verden?

Sjov idé, lidt fedtet, men det har sikkert potentielle anvendelser!