Sådan tilføjes en iPad til eksisterende iTunes

Hvis du har købt en iPad, men har yderligere Apple-enheder, skal du ikke bekymre dig, du kan forbinde dem alle til den samme iTunes-konto. Alle medier, du køber via iTunes, såvel som dine faktureringsoplysninger er forbundet til din iTunes-konto. For at forhindre medietyveri tillader Apple ikke, at nogen enhed opretter forbindelse til mere end en iTunes-konto, og tillader kun enheder, der er tilsluttet den samme iTunes-konto, at dele medier.

Trin 1

Start iTunes på din computer.

Trin 2

Log ind på din iTunes-konto, hvis du ikke allerede er logget på. For at logge ind skal du klikke på "Gem" i værktøjslinjen øverst på siden og derefter klikke på "Log ind" i rullemenuen. Indtast dit Apple-id og din adgangskode i pop op-feltet.

Trin 3

Slut din iPad til din computer ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med din enhed.

Trin 4

Klik på din enhed i kolonnen til venstre på siden, der vises under Enheder. Hvis din iPad ikke vises med det samme, skal du være tålmodig. Det kan tage flere sekunder eller længere for iTunes at genkende enheder.

Opsæt din iPad. For at gøre dette skal du skrive et navn til din iPad i feltet "Navn:" i højre side af siden og derefter vælge hvilke emner, hvis nogen, skal have iTunes til automatisk at synkronisere til din iPad (såsom sange, fotos og applikationer ). Når du er færdig, skal du klikke på "Udført". Din iPad er nu forbundet til din eksisterende iTunes-konto.