Sådan konverteres en WMA til en MIDI-fil gratis

Mens en Windows Media Audio (WMA) -fil generelt indeholder lyd i høj kvalitet (god nok til at lytte til en sang på), indeholder en MIDI-fil (Musical Instrument Digital Interface) instruktioner, ikke egentlig lyd. Disse instruktioner kan afspille en meget grundlæggende version af en sang, enten ved hjælp af en computer eller mobiltelefons interne synthesizer eller ved hjælp af et MIDI-kompatibelt instrument som et keyboard. Der findes fri software til at konvertere WMA-filer til mindre MIDI-instruktionsfiler til indlejring på websteder eller som grundlæggende ringetoner.

Innovative musiksystemers ensembleudgave

Trin 1

Download og installer softwaren (se Ressource 1).

Trin 2

Start Innovative Music Systems Ensemble Edition.

Trin 3

Klik på knappen Nyt projektguide (knappen længst til venstre i topmenuen).

Trin 4

Vælg alternativknappen "Min musik er optaget som en MP3-, WMA- eller bølgefil" og klik på "Næste".

Trin 5

Klik på knappen med en filmappe, og naviger til den mappe, hvor din WMA-fil er placeret. Dobbeltklik på filnavnet for at vælge det, og klik derefter på "Næste".

Trin 6

Følg de resterende guideinstruktioner baseret på din viden om den originale WMA-fil. Du bliver spurgt, om du kan identificere instrumentet / instrumentene i originalfilen, og i bekræftende fald hvilke instrumenter de er. Hvis du ikke er sikker, skal du vælge muligheden for automatisk at vælge rytmen.

Klik på "Afslut" i slutningen af ​​guiden. Din MIDI-fil gemmes i den mappe, du har angivet i guiden.