Fix iPhone Proximity Sensor Problemer

Nogle brugere, der har opgraderet til iPhone OS 4.0 (iOS 4) har bemærket, at nærhedsføleren opfører sig anderledes, nogle gange er den bare mindre følsom, lidt langsom eller forsinket, og andre gange er det bare ikke så lydhør. I værste fald er iPhone op til dit øre, og enheden opdager ikke, at den er tæt, så dit øre eller ansigt vil faktisk trykke på knapper på skærmen og enten dempe opkaldet eller endda hænge det op! Dette er naturligvis et softwareproblem, og en officiel løsning forventes snart, men vi har for tiden nogle muligheder, der hjælper med at afhjælpe situationen.

Her er to løsninger til løsning af problemer med iPhone-nærhedssensoren, der er blevet rapporteret:

Nulstil netværksindstillingerne:
* Tryk på ikonet Indstillinger
* Tryk på Generelt, og tryk derefter på Nulstil
* Tryk på "Nulstil netværksindstillinger"

Prøv at foretage et par telefonopkald og holde iPhone op til dit øre, hvis nærhedsføleren stadig opfører sig underligt, prøv følgende:

Nulstil alle indstillinger på iPhone:
* Tryk på Indstillinger
* Tryk på Generelt
* Tryk på Nulstil
* Tryk på "Nulstil alle indstillinger"

Efter begge skal du genstarte din iPhone. Disse er de løsninger, der tilbydes i øjeblikket, som tidligere nævnt forventes det at være en softwareopdatering til at løse følsomheden for nærhedssensoren, så den opdager, når den er nær dit øre.

IPhone 4 har været et stort hit for Apple, salget går gennem taget, da de kæmper for at bevare tilgængeligheden af ​​iPhone 4 med den store efterspørgsel efter enheden. Det er ikke at sige, at de ikke har haft nogen hiccups med lanceringen, brugerne har rapporteret nogle problemer med modtagelse såvel som det ovennævnte nærhedssensor problem. Disse problemer vil blive sorteret hurtigt med en løsning fra Apple.

Selvfølgelig er det godt at have en sans for humor om ting, så hvis du vil have en god latter, skal du tjekke nogle iPhone 4 humor