Sådan krydspostes på Craigslist

Craigslist er en online lokal rubrikannoncetjeneste, så din annonce skal være relevant for det samfund, som du sender til. Krydsopslag af en generel annonce i flere byer betragtes som spam og strider mod Craigslists brugsbetingelser, men det kan betragtes som legitimt, hvis du bor i nærheden af ​​to byer, og din annonce er passende for begge samfund. I dette tilfælde skal du vente mindst 48 timer og fjerne den originale annonce, før du sender den anden. Hvis du prøver at sende to lignende annoncer på samme tid, får du en blokeret besked.

Trin 1

Gå til Craigslist, og klik på "Send til rubrikannoncer" i øverste venstre menulinje.

Trin 2

Følg vejledningen for at indtaste annoncetypen, din e-mail-adresse og teksten til din annonce.

Trin 3

Klik på login-knappen øverst til højre på skærmen, hvis du har en Craigslist-konto. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og følg derefter vejledningen for at vælge kategori og tilføj din tekst. Klik på knappen "post" for straks at uploade din annonce til Craigslist-webstedet.

Trin 4

Tjek din e-mail for linket til selvudgivelse, hvis du ikke har en konto eller vælger ikke at logge ind. Følg linket for at sende din annonce anonymt.

Trin 5

Vent mindst 48 timer. I henhold til Craigslists brugsbetingelser kan du sende til en kategori i en by hver anden dag. Reglen er nødvendig for at bevare serverplads og båndbredde.

Trin 6

Log ind på din konto og klik på "Fjern" for at fjerne den oprindelige fortegnelse, eller gå til din egenudgivelses-e-mail og klik på linket for at fjerne indlægget. Craigslist-annoncer forbliver på serverne i syv til 45 dage, så du skal manuelt tage annoncen ned, hvis du vil sende en lignende et andet sted.

Gå tilbage til linket "Send til rubrikannoncer" og følg processen for at oprette en ny annonce, denne gang i en anden kategori eller by. Begræns antallet af gange, du gør dette; hver annonce koster Craigslists båndbredde og opbevaringsgebyrer.