Prøv en (meget brudt) mørk tilstand på MacOS High Sierra

Mac OS har længe haft en mørk menu og en mørk dock-mulighed, og macOS Mojave 10.14 har et ægte Dark Mode-tema, der skifter hele det visuelle udseende til et behageligt mørkt interface. Men hvis du kører macOS High Sierra 10.13.x, kan du bruge en standardkommando, der er indtastet i terminalen, for at aktivere et halvt-bagt Dark Mode-udseende, der er system-bredt, selv om det er meget ufuldstændigt og dermed ikke egnet til uformel brug.


For at være helt klart, mens dette teknisk set muliggør et mørkt modelignende udseende i macOS High Sierra, virker det ikke så godt, og det ser heller ikke godt ud; der er uoverensstemmende farver overalt, mange brugergrænsefladeelementer virker ufuldstændige, mange af skrifttyperne er ikke farvet korrekt, og der er en række andre meget oplagte visuelle problemer med dette. Dybest set er det meget brudt, hvilket nok nok er, at Apple ikke aktiverede dette som en mulighed i MacOS High Sierra i første omgang og i stedet ventede på den komplette implementering i MacOS Mojave (hvis du er utålmodig og vil have en fuldt fungerende mørk tilstand, prøv MacOS Mojave public beta). Men det virker, i et brudt arbejde, der ikke fungerer helt rigtigt.

Det er vigtigt at understrege, hvor ufuldstændig denne implementering er, så det er mere til sjov og til test end rent faktisk at forsøge at bruge på ethvert niveau. Det er interessant at diskutere og dele, men det er nok ikke en god ide at selv forstyrre at prøve dig selv, medmindre du er den type Mac-bruger, der kan lide at tinker og har noget imod at bryde ting. Det er virkelig kun for den eventyrlystne.

For et godt mål skal du sikkerhedskopiere din Mac, før du prøver det. Selvom det kun er en standardkommandostrengestreng, der er let at fortryde, hvis du tilfældigvis skruer noget op, vil du være glad, du har en sikkerhedskopi lavet til at vende tilbage til. Du er blevet advaret.

Klar til at prøve det ødelagte Dark Mode udseende i macOS High Sierra 10.13.x? Åbn Terminal-applikationen, og indtast følgende standard standardkommando for at aktivere Dark Mode i MacOS High Sierra:

defaults write -g NSWindowDarkChocolate -bool TRUE

Hit tilbage, og genstart derefter Mac'en.

Når den starter op igen, vil den meget ødelagte implementering af Dark Mode i macOS High Sierra blive aktiveret.

Du vil sandsynligvis finde MacOS High Sierra-implementeringen af ​​Dark Mode for at være fuldstændig uacceptabel at faktisk bruge computeren, så når du bruger et minut eller to med det, vil du sandsynligvis gerne vende kurset og vende tilbage til den normale lyse hvide og gråt udseende af macOS High Sierra (Light Mode?). For at gøre det, skal du gå tilbage til Terminal og indtaste følgende standard standardstreng, som sletter DarkChocolate-referencen.

defaults delete -g NSWindowDarkChocolate

Genstart igen Mac'en, og du kommer tilbage til normal med den almindelige lyse grænseflade af MacOS High Sierra.

Hvis du rent faktisk er interesseret i Dark Mode, så mange Mac-brugere kan du enten installere macOS Mojave public beta lige nu eller vente til efteråret til den endelige version af macOS Mojave skal være tilgængelig for offentligheden. MacOS Mojave indeholder en fuldt udstyret mørk tilstand, der ser godt ud og er fuldt implementeret, så hvis du har ønsket et mørkere udseende til Mac OS, vil MacOS Mojave levere til dig.

Tak til vores ven Keir Thomas på MacKungFu for at finde dette interessante tip. Hvis du prøver det selv, så lad os vide, hvordan det går! Bare glem ikke at vende tilbage til det normale macOS udseende igen.