iOS 12 Beta 4 Download udgivet til udviklere

Apple har udgivet iOS 12 beta 4 til iPhone og iPad brugere indskrevet i iOS udvikler beta testprogram. I mellemtiden er iOS 12 offentlig beta 3 også tilgængelig for offentlige beta-testere.

Den fjerde beta af iOS 12 kommer sammen med macOS Mojave beta 4 (udgivet dagen før), watchOS 5 beta 4 og tvOS 12 beta 4.

Enhver, der i øjeblikket kører iOS 12 beta, kan finde iOS 12 beta 4, der kan hentes nu fra softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger på deres iPhone eller iPad. Registrerede udviklere kan også finde den profil, der kan downloades fra iOS Developer Center.

Som tidligere nævnt er den ledsagende offentlige beta-udgivelse tilgængelig lige efter udviklerens beta-udgivelse, og derfor bør offentlige beta-brugere regelmæssigt tjekke efter en ny opdatering til deres iOS 12 beta-installationer. Offentlige betabygginger er som regel en mærket version bag, men ellers forbliver de samme som udvikler beta udgivelsen. I dette tilfælde er iOS 12 public beta 3 den tilsvarende.

Teknisk set kan enhver installere iOS 12-udvikler beta, men da udvikleren beta er rettet mod softwareudviklere, er det en bedre ide for almindelige brugere at installere den iOS 12 offentlige beta i stedet.

Betasystemsoftwaren er notorisk mindre stabil end den endelige systemsoftwareopbygning, og er derfor bedst forbeholdt avancerede brugere. Ikke desto mindre er installering af betas ganske let, og brugere, som regelmæssigt sikkerhedskopierer deres enheder, kan også vælge at nedgradere fra iOS 12 beta tilbage til en tidligere udgivelse af iOS, hvis de beslutter, at beta-oplevelsen ikke fungerer godt for dem.

IOS 12 indeholder en række nye funktioner til iPhone og iPad, herunder nye Animoji-tegn, nye Memoji-selvdesignede Animoji-tegn, forbedringer af ydeevnen, en ny Screen Time-funktion, der holder styr på din enhedsbrug, grupperer FaceTime-chat med op til 32 videochatdeltagere og en bred vifte af andre små funktioner og ændringer i iOS-platformen.

Apple har sagt, at udgivelsesdatoen for iOS 12 vil være engang i efteråret, sandsynligvis omkring samme tid som en ny iPhone udgives sammen med de endelige versioner af macOS Mojave, watchOS 5 og tvOS 12 også.