Forskellige måder at sende tekstbeskeder på

En tekstbesked er en kort udveksling af skrevne ord mellem mobiltelefoner via mobiltelefonnetværk. Ligesom telefonopkald giver en tekstbesked folk over hele verden mulighed for at kommunikere. Tekstbeskeder er nu mere avancerede, hvor kunder kan sende videoer, billeder, sange og andre typer indhold sammen med en skriftlig besked.

Telefon til telefon

Den traditionelle måde at sende en sms på er fra selve mobiltelefonen. Det er nødvendigt at have en telefon, der er i stand til at sende en tekstbesked. Afhængigt af hvilken type telefon en kunde har, er metoden ret enkel. De fleste mobiltelefoner har en beskedindstilling på telefonen, som når hun klikker på meddelelsesindstillingen, kan hun kontrollere sine indgående og udgående beskeder eller sende beskeder, som hun vil. Fordelen ved at sende en tekstbesked fra en telefon er muligheden for at gemme tekstbeskeden i en kladde, hvor afsenderen har mulighed for at sende beskeden senere. Når der sendes en tekstbesked fra en mobiltelefon, er svarmuligheden også at svare til alle modtagere af en tekst, mens kunden på en computer skal placere alle numrene manuelt, fordi computeren ikke gemmer tekstbeskeder til sikkerhedsmæssige årsager.

Transportørwebsted

Mobilselskaber giver kunderne mulighed for at sende tekstbeskeder via transportørens websted. Alt, hvad en kunde skal gøre, er at gå til webstedet, såsom Sprint eller Cincinnati Bell Wireless, og vælge indstillingen "send en tekst". For at verificere telefonoperatørens identitet kræver nogle websteder, at kunden logger ind på sin konto, og derefter kan han gå til muligheden for at sende beskeden. For en kunde, der ikke har en online-konto hos sin mobiltelefonoperatør, kan han oprette kontoen når som helst. Men når man opretter en online-konto, har kunden brug for nogle oplysninger, såsom hans kontakt-e-mail og fysiske adresse, og hans mobiltelefonkontonummer, som ikke er hans mobiltelefonnummer. At sende beskeder online med telefonoperatøren er gratis, men beskeden kan koste en kunde afhængigt af hvilken type tekstbeskedplan, han har i øjeblikket.

Online virksomheder

Der er virksomheder online, såsom SMS Everywhere, Text’em, Google og Txt2day, der giver enhver mulighed for at sende en tekst online. Forskellen fra denne tjeneste, og en, der tilbydes af telefonoperatører, er, at afsenderen ikke behøver at indsætte et mobiltelefonnummer. Ikke alle mennesker ejer mobiltelefoner, men dette forhindrer ikke en person i at sende en sms via en af ​​de fire virksomheder. Txt2day kræver afsenderens e-mail-adresse, men de andre giver afsenderen mulighed for at sende tp en e-mail-adresse, så modtageren kan svare på e-mail-adressen, hvis denne service er tilgængelig på hans mobiltelefon. Disse websteder er også gratis, og en person kan sende ubegrænset sms-beskeder.