Spil Playstation 4 Spil på Mac (eller Windows) med PS4 Remote Play

Vil du spille Playstation 4 spil på din computer? Nu kan du takke PS4 Remote Play, der er tilgængelig til Mac OS X (og Windows PC). Remote Play-appen giver dig i det væsentlige mulighed for at styre Playstation eksternt fra en computer, der afspiller et PS4-spil fra Playstation 4 selv til Mac eller pc via en wi-fi eller ethernet-forbindelse, så du kan spille, hvad der er i PS4, undtagen på computeren.


Kravene er ret lige frem til PS4 Network Play til arbejde; du skal bruge en PS4-konsol opdateret til den nyeste version af Playstation-systemsoftwaren, en relativt ny Mac eller Windows-pc med anstændig hardware, en bredbåndsinternetforbindelse, der er ret hurtigt, med gode lokale netværkspræstationer, en PS4-controller med USB kabel og en Sony-konto (som du bruger på Playstation). Når du opfylder disse krav, er resten let:

Afspilning af Playstation 4 Spil på Mac eller PC med PS4 Remote Play

  1. Sørg for, at Playstation 4 og computeren er på samme lokale netværk og bruger den samme router *
  2. Gå her for at downloade Remote Play-appen fra Playstation.com og installer appen på computeren
  3. Aktivér fjernbetjening på PS4'en ved at gå til Indstillinger, derefter til 'Indstillinger for fjernspilstilslutning' og vælge at aktivere 'Aktiver fjernspil'
  4. Tilslut PS4-controlleren til computeren med et USB-kabel, start derefter PS4 Remote Play-appen og log ind med Sony ID, appen vil søge efter og oprette forbindelse til Playstation, og PS4 eller skærmen vil indlæse et øjeblik

* Når PS4 Remote Play er konfigureret, kan du også oprette forbindelse til Playstation 4 via WAN, forudsat at både hjemme og eksterne internetforbindelser er tilstrækkeligt hurtige. Ja det betyder, at du kan spille et PS4-spil hjemme, fjernt fra din Mac på arbejde eller skole, forudsat at båndbredden er tilstrækkelig.

PS4 Remote Play skal indlæse spillet uden problemer, og du er klar til at afspille den i vinduet eller i fuldskærmstilstand på computeren.

Justering af PS4 Remote Play Performance & Resolution

PS4 Remote Play-appen giver dig mulighed for at justere opløsning og billedfrekvens efter behov i præferencerne, hvilket også kan påvirke ydeevnen afhængigt af computer- og netværksforholdene. Hvis ydeevnen er suboptimal, kan det være en fordel at reducere opløsningen, mens et hurtigt netværk skal kunne klare 720p-spil ved en høj billedfrekvens uden problem. For at opnå de bedste resultater skal du være sikker på, at de netværksforbindelser, der er i brug, er stærke med lidt interferens, da et svagt signal på wi-fi kan forårsage ydeevneproblemer.

Hvis du har problemer med konfiguration eller problemer med den generelle opsætning, har den tidligere linkede Playstation.com-artikel nogle få fejlfindingstips, men generelt set så længe PS4'en er blevet opdateret til den nyeste systemversion, er funktionen blevet aktiveret, og de tilhørende internetforbindelser er solide, det skal fungere fint med minimal indsats.

Dette er en særlig stor mulighed for Mac-spillere at have adgang til et meget større spilbibliotek, og hvis du allerede bruger en PS4-controller på Mac, kan du lige godt gå et skridt videre og indstille PS4 Remote Play til at afspille spilene i Mac OS X også. Måske vil en lignende app blive stillet til rådighed til Playstation 3 og Xbox One?