Solar Powered Mac, iPad og iPhones kommer i fremtiden?

Apple blev for nylig blevet tildelt et patent for solbrændte bærbare enheder, der kunne bane vejen for Macs, iPhones og iPads, der kører på en sol-tilsluttet strømkilde. Patentet, som er Apples første til at forholde sig til solbrændte bærbare enheder, viser en uspecificeret "bærbar enhed", der har et standardbatteri, som forstærkes af en hjælpekilde, i dette tilfælde solceller.

PatentlyApple siger patentet "vedrører alle bærbare fra MacBooks til iPhone" og "præsenterer metoder til at tilføre solenergi i strømforsyningen af ​​bærbare via en spændingsomformer" . De beskriver Apples patent og løsning som følger:

Apples løsning indeholder teknikker til betjeningsenheder med solenergi. I et aspekt af opfindelsen indbefatter apparatur til drift af en bærbar elektronisk indretning med solenergi, men er ikke begrænset til, en spændingsomformer og en styreenhed koblet til spændingsomformeren. Spændingsomformeren indbefatter en indgang, som er i stand til at blive koblet til en solkilde og en udgang, som er i stand til at blive koblet til en elektronisk belastning, såsom for eksempel en bærbar elektronisk indretning. Spændingsomformeren er konfigureret til at overvåge eller detektere en mængde strøm, der trækkes af den elektroniske belastning ved udgangen af ​​spændingsomformeren. Som reaktion på den overvågede effekt, er regulatoren konfigureret til at styre spændingsomformeren for at justere yderligere udgangseffekt til den elektroniske belastning. Som følge heraf opretholdes udgangsspændingen fra solkilden inden for et forudbestemt område.

Patentet og dets ledsagende skemaer blev afdækket af PatentlyApple, som har en fordel for at grave op interessante Apple patenter. Du kan tjekke deres hjemmeside for flere tekniske detaljer og yderligere skemaer.