Sådan downloades Pcsx2 0.9.4 til din PSP

Elementer, du har brug for

  • PSP

  • Memory stick

  • PSP dataoverførselskabel

  • Computer

  • Pcsx2 0.9.4 Windows build

PCSX2 build er en PlayStation 2-emulator tilgængelig til Windows PC. Mange brugere har downloadet programmet, så de kan nyde PS2-formatet på deres hjemmecomputere og indlæse gratis ROM-filer til et uendeligt antal spil. PSP har dog evnen til at bruge PCSX2-programmet som en PlayStation-emulator. Med et par enkle trin kan du nyde alle dine yndlings PS2-spil på farten.

Tænd din PSP, og vent på, at den indlæses i menuen "Hjem".

Sæt din Memory Stick i PSP's Memory Stick Slot.

Rul gennem menulinjen på PSP, indtil du kommer til afsnittet "Indstilling". Tryk på "X", rul ned til "USB-tilstand" og tryk på "X" igen.

Sæt den lille ende af dit PSP-datakabel i toppen af ​​PSP-konsollen. Sæt den almindelige USB-ende i en tilgængelig USB-port på din computer.

Klik på menuen "Start" nederst til venstre på din computerskærm. Klik på "Denne computer" fra valgmulighederne, og vent på, at ikonet "Denne computer" vises.

Find ikonet "PSP" i dette vindue, og dobbeltklik på det. Minimer vinduet fra venstre fane øverst i vinduet.

Gå til ikonet for din internetbrowser på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet for at få adgang til Internettet.

Download "PCSX2 0.9.4" Windows-build (se linket Referencer). Når det lille vindue dukker op, skal du gemme programmet på dit "Desktop" ved at klikke på rullemenuen øverst og vælge "Desktop".

Tryk på “OK” nederst på downloadskærmen, og vent på, at applikationen downloades.

Bring “PSP” -vinduet op igen fra din menulinje nederst på skærmen. Klik på "PSP" -mappen, og klik derefter på mappen "Spil".

Gå tilbage til skrivebordet og klik på ikonet “PCSX2”, der blev downloadet. Træk ikonet ind i mappen "Spil" og vent på, at applikationen overføres.

Klik på menuen "Start" og gå til "Denne computer." Find ikonet "PSP" og højreklik på det. Vælg "Skub ud" fra valgene, og vent på, at PSP-ikonet forsvinder.

Gå til din PSP, og tryk på knappen "Cirkel" for at afslutte "USB-tilstand".

Rul gennem mediebjælken på din PSP for at finde mappen "Spil". Tryk på "X" og find "PCSX2" -filen. Fremhæv det, og tryk på “X” -knappen igen for at køre programmet.

Advarsler

Sørg for, at din PSP er fuldt opladet eller tilsluttet en stikkontakt, før du overfører data.