Download iOS 11 Beta 9 og MacOS High Sierra Beta 9 Nu til Testing

Apple har udgivet iOS 11 beta 9, macOS High Sierra beta 9 og tvOS 11 beta 9 til brugere i udvikler beta test programmer. Derudover er iOS 11 public beta 8 tilgængelig, som er den samme udgivelse som dev build.


Udviklerens forhåndsvisning af iOS 11 beta 9 og offentlig beta 8 i iOS 11 er begge tilgængelige til download nu for enhver enhed, der for øjeblikket er indskrevet i udviklerens beta-testprogram. Åbn appen Indstillinger, og tjek Softwareopdatering for at finde opdateringen, der skal downloades.

MacOS High Sierra beta 9 findes i afsnittet Mac App Store Updates.

Der er ingen åbenbare nye funktioner eller større ændringer i den niende beta af iOS 11 eller macOS High Sierra, hvilket tyder på, at udgivelsen fokuserer på mindre fejlrettelser og forbedringer, som softwaren afsluttes inden den bredere offentliggørelse.

Apple er vært for en begivenhed den 12. september for at lancere nye iPhones (formodentlig til det formål, alligevel), og vi vil sandsynligvis få en officiel startdato for iOS 11 og macOS High Sierra 10.13 på samme dato.

Hvis du er utålmodig og har lyst til at køre iOS 11 eller MacOS High Sierra nu, kan alle gøre det via Public Beta testprogrammet. iOS 11 er måske mest bemærkelsesværdigt på iPad, men er stadig interessant på iPhone også.