DVD-VCR Combo Fejlfinding

DVD (Digital Video Disc) og VCR (Video Cassette Recorder) kombinationsoptagere er nyttige værktøjer til arkivering af videokassetteindhold. DVD-teknologi er en mere robust, potentielt længerevarende videoløsning end videobåndoptager, som er båndbaseret og udsat for nedbrydning gennem strakt bånd, de-magnetisering og miljøproblemer såsom varme. Problemer med DVD-VCR Combos kan omfatte problemer med strøm, medier, optagelse og afspilning.

Trin 1

Sørg for, at enheden er tilsluttet husholdningens strømforsyning og tændt, hvis der ikke lyser nogen indikatorlamper på kontrolpanelet. Se efter enhver strømbesparende teknologi, der kan lukke optageren, når den ikke bruges. Prøv "Power" -knappen igen.

Trin 2

Kontroller, at det medie, du bruger, er kompatibelt med enheden. De fleste kombinationer optager på DVD-RAM / -R / -RW / + R / + RW-diske på disksiden. VHS-kassetter kan have sletningsfaner, så kontroller, at fanen stadig er der, hvis du ikke kan optage i kassetten. Hold øje med kopibeskyttelsesteknologi på enten båndet eller disken. Ofte er det angivet på emballagen. Kopibeskyttelse er designet til at stoppe ulovlige gengivelser, så det kan blokere mange optagelser af ophavsretligt beskyttet materiale.

Trin 3

Tilslut et fjernsyn til stikkene "Video Out", "S-Video Out" eller "Component Video Out" på DVD-VCR-combo'en, hvis du ikke kan se video fra combo'en, der afspilles på fjernsynet.

Skub en disk ud med magt, hvis den sidder fast i kombinationsboksen. Ofte opretter producenterne en række knapper til brug, der opnår dette. På en Panasonic tvinger du combo'en til "Standby" ved at trykke på "Power" i 10 sekunder. Tryk derefter på "Stop" og "Channel Up" -knappen og hold dem nede i fem sekunder, og disken skal skubbes ud.