Definer RAM-hukommelse

Random access memory (RAM) er midlertidig datalagringsplads i en computer, der sender data til computerens centrale behandlingsenhed (CPU); RAM-hukommelsen er den hastighed, hvormed den kan modtage data og sende data til CPU'en.

Identifikation

RAM-moduler identificeres ud fra den hastighed, hvormed de kan overføre information; for eksempel kan DDR400 RAM sende data 400MHz og DDR667 RAM kan arbejde på 667MHz.

Fordele

Jo højere RAM-hukommelseshastigheden er, desto hurtigere kan den sende data til CPU'en; hurtigere hukommelseshastighed kan resultere i bedre computerydelse.

Funktioner

DDR (dobbelt datahastighed) RAM bruger teknologi, der gør det muligt for RAM at overføre data dobbelt så hurtigt som normalt RAM.

Misforståelser

Kapaciteten på et RAM-modul er adskilt fra dets hastighed; for eksempel kunne et RAM-modul have 1 GB lagerplads, og et andet kunne have 512 MB, men de kunne begge køre med en hastighed på 400 MHz.

Overvejelser

Opgradering af RAM kan være en effektiv måde at forbedre computerens ydeevne på; øge både mængden af ​​RAM og hastigheden på den RAM, du bruger, kan hjælpe med at øge computerens hastighed.