Sådan udskrives en check på udskrivningspapir

Mange udskriver deres egne checks for at spare på omkostningerne eller tilpasse udseendet af deres checks. Visse softwareprintsoftware kræver køb af blanke kontrolformularer, men mange programmer udskrives på blankt printerpapir. Du kan også købe blankt checkpapir, der har sikkerhedsfunktioner såsom vandmærker, graduerede farver og mikrotryk. Kontrolpapiret har den fordel, at det er perforeret, så du lettere kan adskille checks fra siden efter udskrivning.

Trin 1

Installer og kør et softwareprogram til kontroludskrivning på din computer.

Trin 2

Indtast kontrolkontoindehaverens navn, adresse og telefonnummer i programmet.

Trin 3

Indtast navnet og adressen på den bank, hvor kontrolkontoen er placeret.

Trin 4

Indtast bankens routingnummer, kontrolkontonummeret og alle de kontrolnumre, du gerne vil udskrive på checks.

Trin 5

Vælg de billeder eller baggrundsdesign, du vil have vist på kontrollerne. De fleste programmer til kontroludskrivning har forskellige designs og billeder at vælge imellem. Prøv at vælge et design, der gør dine checks sværere at ændre.

Trin 6

Indtast dollarbeløbet, betalingsmodtagerens navn og datoen, hvis du udskriver en bestemt check. Ellers lad disse oplysninger være tomme.

Trin 7

Læg papir i en printer. De fleste programmer til kontroludskrivning kræver en laserprinter og en opløsning på 600 dpi eller højere. En laserprinter kan håndtere de MICR- eller E13-B-skrifttyper, der kræves i henhold til føderal lov for at blive brugt på koderne i bunden af ​​kontrollen. Den høje opløsning er påkrævet for at optiske læsere skal scanne kontrollerne korrekt.

Trin 8

Sådan udskrives en check på udskrivningspapir

Udskriv dine checks og inspicer dem for nøjagtighed.

Brug en saks eller en papirskærer til at skære kontrollen fra hinanden, hvis du bruger almindeligt printerpapir.