Sådan laver du en gravid mave i Photoshop

Selvom Adobe Photoshop-billedredigeringssoftwaren ikke er magisk, er en af ​​dens magiske lignende evner at lade brugerne skildre sig selv på måder, der ikke kan tegnes på fotografier. Spil med at tage nye identiteter, som f.eks. Prøvekørsel med gravid mave, med et par af Photoshops billedforvrængningsfunktioner. Photoshop's muligheder giver dig ikke kun mulighed for at se, hvordan du ser ud i tre måneder eller 30 uger, men også i profil og lige videre.

I profil

Start Photoshop, klik på "File" og vælg "Open". Naviger til billedet af en person, der står sidelæns for at tilføje en gravid mave på, og dobbeltklik på billedfilnavnet. Hvis billedet ikke åbner helt, skal du klikke på menuen "Vis" og vælge "Tilpas på skærmen."

Klik på "Lasso" værktøjet i "Værktøjer" ruden. Tegn et omrids omkring personens nederste torsohalvdel, et par centimeter op fra navlen og et par centimeter under. Højreklik inde i lasso-omridset, og vælg "Lag via kopi."

Træk menuen "Rediger" ned, og vælg "Transformer". Klik på "Warp". Et gitter med ni kasser plus firkanter og cirkler vises rundt om torsoen.

Klik og træk på cirklerne eller boksene på den side, som personen står over for. Hvis personen vender mod venstre, skal du trække i venstre side af de solide cirkler eller hule firkanter. Når du trækker, begynder maven at bule. Træk, indtil du er tilfreds med den passende bule, f.eks. Første trimester eller stærkt gravid. Tryk på “Enter” -tasten, når du er tilfreds.

Vender fremad

Start Photoshop, klik på "File" og vælg "Open". Naviger til billedet af en person, der vender fremad for at tilføje en gravid mave på, og dobbeltklik på billedfilens navn. Hvis billedet ikke åbner helt, skal du klikke på menuen "Vis" og vælge "Tilpas på skærmen."

Klik på "Lasso" -værktøjet i ruden Værktøjer. Tegn et omrids omkring personens nederste torsohalvdel, et par centimeter op fra navlen og et par centimeter under. Højreklik inde i lasso-omridset, og vælg "Lag via kopi."

Træk menuen "Filter" ned, og vælg "Forvræng". Klik på "Spherize" fra fly-out menuen.

Træk skyderen "Mængde" til venstre eller højre for at øge eller mindske den gravide mavebuk. Klik på “OK”, når du er tilfreds.