Sådan programmeres Samsung Remote til at styre kabelboksen

Programmering af din Samsung-fjernbetjening til din kabelboks giver dig mulighed for at skifte fra at styre dit tv til at styre din kabelboks med et enkelt tryk på en knap. Hvis du gør dette, frigøres plads, da du kun har brug for din Samsung-fjernbetjening i stedet for at have en lille fjernsamling på dit sofabord.

Trin 1

Sluk for din kabelboks. Tryk på "Kabel" -knappen på din fjernbetjening, så fjernbetjeningen ved at synkronisere med en kabelboks. Hvis din fjernbetjening ikke har en dedikeret kabelknap, skal du trykke på knappen "Mode" på fjernbetjeningen.

Trin 2

Tryk på knappen "Set" på fjernbetjeningen. Dette forbereder fjernbetjeningen til at acceptere programmeringskoden. På nogle Samsung-fjernbetjeninger er "Set" -knappen lille og indrykket, så du skal bruge en papirclips eller et andet punkt med spids for at trykke på "Set" -knappen.

Find fjernkoden til din kabelboks ved at gå til webstedet for tv-koder. Indtast koden i fjernbetjeningen via numerisk tastatur. Ret fjernbetjeningen mod kabelboksen, og tryk på knappen "Power", dette skal tænde kabelboksen. Hvis kabelboksen ikke tændes, skal du gentage processen med en anden kode. Fortsæt med at gøre det, indtil du finder en kode, der fungerer. (Se ressourcer)