Sådan konfigureres RDP i Windows CE

Remote Desktop Protocol eller RDP er en Windows-protokol, der bruges til fjernstyring af Windows-systemer over et netværk. Du kan bruge RDP til at oprette forbindelse til en anden computer og direkte se og interagere med computerens skrivebord. Ved at bruge RDP på ​​din Windows Mobile-enhed kan du oprette forbindelse til din Windows-server eller desktop fra hvor som helst du har netværksadgang. Windows CE-brugere har forudinstallerede kopier af Remote Desktop Mobile, der kan oprette forbindelse eksternt til andre Windows-computere.

Trin 1

Forbered dit skrivebord eller din server til forbindelser. Klik på menuen "Start", højreklik på "Denne computer", og klik derefter på "Egenskaber".

Trin 2

Klik på "Fjern", anbring derefter et mærke i afkrydsningsfeltet mærket "Tillad brugere at oprette forbindelse eksternt til denne computer", og klik derefter på "OK".

Trin 3

Tag din Windows Mobile-enhed, og åbn "Start"> "Programmer"> "Fjernskrivebordsmobil."

Trin 4

Indtast netværksnavnet på din computer såvel som dit brugernavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det på skærmbilledet Mobile Desktop Mobile, og klik derefter på "Opret forbindelse".

Angiv dit brugernavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det, og klik på "OK". Du kan nu bruge din computer via din Windows Mobile-enhed.