Sådan bruges en Microsoft Wireless Mouse Receiver 1.0

Microsoft Wireless Mouse-modtager version 1.0 giver dig mulighed for at forbinde en Microsoft Wireless-mus gennem din computers USB-port. De fleste Microsoft trådløse mus arbejder med Windows 2000 og senere samt Mac-operativsystemer, selvom de kræver forskellige drivere.

Trin 1

Fjern enhver konfliktende musesoftware fra din computer. Visse tredjepartssoftware kan forhindre brugen af ​​din Microsoft-mus. Afinstaller softwaren ved at vælge den i menuen "Programmer og funktioner" eller "Tilføj eller fjern programmer" i "Kontrolpanel", afhængigt af hvilken version af Windows du har installeret. For Mac-operativsystemer skal du trække programikonet til papirkurven.

Trin 2

Download Microsofts Intellipoint-musedrivere. Fra webstedet Microsoft mus og tastatur skal du vælge dit produkt, operativsystem og sprog og derefter klikke på "Gå" for at navigere til download-siden.

Trin 3

Kør den downloadede fil for at installere driveren.

Trin 4

Sæt modtageren i en ubrugt USB-port på computeren. Placer modtageren et sted tæt på det område, hvor du ønsker at bruge musen, med en uhindret synslinje.

Sæt batterier i den trådløse mus, og synkroniser enheden med modtageren. For de fleste Microsoft-mus skal du trykke på knappen på modtageren og derefter trykke på "Connect Channel" -knappen på musen. Modtagerlyset lyser grønt for at bekræfte synkronisering. Nogle produkter kræver ingen synkronisering eller har andre metoder. Se produktmanualen for specifik information.