Send altid Mail som almindelig tekst i Mac OS X

E-mail-standarder, der ønsker at sende som rig tekst, hvilket betyder fed tekst, fremhævning, skrifttyper, kursiv og de sædvanlige formateringsindstillinger, som svarer til sidelayout og mere avancerede udgående mailbeskeder. Men når du sender mange e-mails på tværs af platforme, siger du fra Mac OS X Mail-appen til Windows Outlook. Det kan f.eks. Være en god ide at bruge formatet "Almindelig tekst" til al mailkorrespondance. Dette kan medvirke til at undgå skrifttyper eller formatering af uregelmæssigheder og størrelsesrækninger, når der sendes e-mails mellem platforme, der kan fortolke formaterne for teksttekst forskelligt. En situation der kan være særligt indlysende, når der sendes fra moderne operativsystemer til mere forældede versioner (f.eks. OS X Mavericks til Windows XP). Heldigvis kan du justere Mail-appen i Mac OS X som standard for altid at sende e-mails som ren tekst, hvilket eliminerer eventuelle potentielle problemer.

Indstilling af Mail-komposition til standard som Plain Text er nem nok og gøres direkte fra Mail.app-applikationen inden for OS X. Her er hvad du vil gøre:

  1. Gå til Mail-menuen og vælg "Preferences ..."
  2. Klik på fanen "Komponering"
  3. Under "Komponering:" klik på rullemenuen ved siden af ​​"Meddelelsesformat:", så "Almindelig tekst" er valgt
  4. Luk ud af Mailindstillinger

Alle nye e-mails vil blive sammensat og sendt som almindelig tekst, selvom det er muligt at ændre rige tekstmodifikationer, selvom det er muligt at redigere rige tekst. For at undgå denne adfærd, når du komponerer en e-mail med et billede eller et rich media, skal du prøve at vedhæfte billederne (som i bogstaveligt talt inklusive dem som vedhæftede filer) i stedet for at indlejre dem i mailbeskeder fra kopi / indsæt.

Når du taler om at kopiere og indsætte, hvis du planlægger at indsætte nogle rige eller stilte tekst til e-mail-beskeden, kan du altid konvertere den til almindelig tekst først gennem TextEditor-appen. Dette kan give dig et eksempel på, hvordan teksten også vil se ud.

Tak for tip ideen, Gary!