Skift skriftstørrelsen af ​​meddelelser på iPhone for at være mere læsbar

Standard skrifttypestørrelse for meddelelser og tekster på iPhone er forholdsvis lille, og mens det kan se fint ud for mange brugere, er det simpelthen for lille at være let læseligt for andre. IOS gør det dog nemt at ændre tekststørrelsen, men tilbyder en bred vifte af muligheder, der passer til næsten alle dine visuelle præferencer. Vi lægger vægt på iPhone her, men denne indstilling og justering er også tilgængelig for iPod touch og iPad brugere.

Justering af meddelelsernes tekststørrelse i iOS udføres som følger

  • Åbn indstillinger og gå til "General"
  • Tryk på "Tilgængelighed" og vælg derefter "Stor tekst"
  • Vælg den ønskede skriftstørrelse fra denne menu: OFF er standard, 20pt, 24pt, 32pt, 40pt, 48pt og 56pt

Forhåndsvisningsteksten ved siden af ​​hver indstilling giver dig en generel ide om, hvordan tingene vil se ud, men det er virkelig bedst at foretage en indstillingsjustering, og derefter vende til Messages-appen og se, hvordan tingene ser direkte ud.

Noget at huske på er, at ikke kun tekststørrelsen stiger i beskedlegemet, men også i den enkelte meddelelsesbrowser-skærm og endda tekstindtastningsboksen, når du indtaster eller sender tekster og imessages:

Ændring af beskedtekststørrelse i iOS 7 håndteres lidt anderledes, hvor den ikke er mærket på samme måde som før, men det giver en mere præcis kontrol over den resulterende stigning:

  • Gå til Indstillinger, og gå til Generelt og "Tekststørrelse"
  • Juster skyderen for at imødekomme den ønskede tekststørrelsesindstilling

Med både iOS 6 og iOS 7 udvides skrifttypestørrelsesindstillingen her ud over Messages indhold, og det øger også tekststørrelsen i Mail-app til e-mail-krop og emner, Kalendere, Kontakter og Noter. Resultatet er en langt mere læsbar oplevelse på steder, hvor det betyder mest, og hvis du nogensinde finder dig selv skræmende for at læse de små skærmord, skal du bare tage et øjeblik for at øge størrelserne her, det kan gøre en stor forskel i brugervenlighed.

Jeg har ret anstændigt syn og jeg finder mig mest behageligt med indstillingen 20pt skriftstørrelse på iPhone, og for ældre folk og dem med visuelle problemer vælger jeg altid 24pt, 30pt eller højere. Du vil opdage, at når du begynder at nærme sig tekststørrelserne 48pt og 56pt, bliver skærmens elementer og læsning meget trængt på iPhone og iPod touch-skærmen, men de større størrelser ser fint ud på iPad, der bare har mere skærm fast ejendom til arbejde med.

Hvis du også bruger meddelelser på Mac også, vil du muligvis også øge tekststørrelsen der også, så alle meddelelser er mere læselige, uanset hvilken platform du læser dem på.