Sådan sendes og modtages SMS online

Short Message Service (SMS) er en metode til at sende meddelelser på op til 160 tegn, ofte via mobiltelefon. Du kan dog også sende og modtage SMS på Internettet, hvilket er praktisk, når du ikke kan sende SMS fra din telefon. Den gode del er, at denne service tilbydes gratis, og du kan sende så mange SMS, som du vil.

Send og modtag SMS via TxtDrop

Trin 1

Gå til TxtDrop-webstedet.

Trin 2

Indtast din e-mail-adresse i feltet "E-mail".

Trin 3

Indtast modtagerens mobiltelefonnummer i det andet felt.

Trin 4

Indtast din besked i meddelelsesfeltet.

Klik på "Send". Din besked vil blive sendt til modtageren uden gebyrer. Modtageren kan svare på beskeden ligesom en almindelig besked, men beskeden leveres til din e-mail-indbakke.

Send og modtag SMS via Send SMS nu

Trin 1

Gå til webstedet Send SMS nu, og klik på den orange knap, der siger "Tilmeld." Du bliver nødt til at oprette en konto på hjemmesiden, hvis du vil modtage svar på din SMS. Medlemskab er ikke påkrævet, hvis du kun vil sende SMS.

Trin 2

Indtast et brugernavn, adgangskode, e-mail-adresse, navn, køn, by, land og andre nødvendige oplysninger. Marker derefter afkrydsningsfeltet ud for "Jeg er enig med vilkårene og betingelserne." Indtast også sikkerhedskoden i det tomme felt, som du ser det på billedet.

Trin 3

Klik på "Registrer". Gå tilbage til hjemmesiden for hjemmesiden, når du er registreret.

Trin 4

Indtast modtagerens nummer i det første felt. Angiv også dit navn i det andet felt.

Skriv din tekstbesked i meddelelsesfeltet. Klik på "Send SMS." Modtageren kan derefter svare på din tekst, som du modtager i din "Send SMS nu" indbakke. Hold webstedet åbent, så svaret kommer. Når det sker, viser indbakken "(1) meddelelse". Klik på den for at se din besked.

Send og modtag SMS via Gmail Chat

Trin 1

Log ind på din Gmail-konto ved at angive dit brugernavn og din adgangskode.

Trin 2

Klik på linket "Indstillinger" øverst til højre på siden. Vælg "Labs" fra fanerne Indstillinger. Rul ned på listen, og aktiver "SMS-beskeder (SMS) i chat af SMS-teamet." Klik derefter på "Gem ændringer."

Trin 3

Indtast modtagerens mobiltelefonnummer i chatfeltet "Søg, tilføj eller inviter". Når du indtaster nummeret, viser Gmail dig muligheden for at sende ham en sms.

Indtast den besked, du vil sende til personen, i meddelelsesfeltet. Beskeden ankommer til personens SMS-indbakke, som han eller hun kan svare på. Du modtager svaret i chatten, så luk ikke videoen.