Sådan konverteres Super 8-film til digitale filer

Super 8mm film var engang et populært format til optagelse af hjemmefilm og andre videofilm. Film er dog en saga blott for hjemmebrug i den digitale tidsalder med kameraer, der bruger nyere og bedre formater til at optage video og overføre den til en computer. Der er stadig en måde at konvertere Super 8mm film til digital med det rigtige udstyr uden omkostningerne ved at betale en professionel service for at gøre det for dig og det tidskrævende arbejde med at konstruere en omfattende scanningsenhed.

Trin 1

Indlæs den film, du ønsker at konvertere til en filmprojektor. Sæt en projektionsskærm op eller ret projektoren mod en bar, flad overflade i stedet for, såsom en hvidmalet væg. Denne metode giver muligvis ikke optimal videokvalitet, men det får jobbet gjort.

Trin 2

Ret dit videokamera på samme sted ved hjælp af stativet til at stabilisere kameraet og holde det ubevægeligt. Forbered videokameraet til optagelse, isæt et bånd eller en DVD, hvis det bruger et af disse formater.

Trin 3

Afspil filmen som en testkørsel for at indstille projektorens fokus og centrere videokameraet og foretage de nødvendige justeringer (zoom, fokus osv.) For at indramme billedet og få den bedst mulige optagelse.

Trin 4

Genstart filmen, og tryk på "Optag" på videokameraet for at starte optagelsen, og tryk på "Stop", når du er færdig.

Sæt optagelsen tilbage til dets startpunkt, og slut videokameraet til din computer ved hjælp af USB- eller IEEE1394 / Firewire-kablet (alt efter hvad dit udstyr kræver). Åbn Windows Movie Maker eller et tilsvarende videosoftwareprogram efter eget valg, og klik på "Fra digitalt videokamera" i menuen "Import", og følg vejledningen på skærmen for at overføre videoen til computeren.