iPhone 6S til lancering den 9. september, ifølge ny rapport

Apple vil afsløre den næste iPhone på en begivenhed "sandsynligvis" planlagt til september 9, ifølge en ny rapport fra Buzzfeed. Desuden hævder rapporten, at Apple kan starte en iPad Pro med en 12, 9 "skærm og et nyt Apple TV-produkt på iPhone-arrangementet.


Den næste iPhone, der formodes at blive kaldt iPhone 6s og iPhone 6s Plus, siges at omfatte en hurtigere processor, mere RAM, et forbedret kamera og en Force Touch-skærm. Enheden vil sandsynligvis blive tilbudt i samme skærmstørrelser som de eksisterende modeller, der er tilgængelige i 4, 7 "og 5, 5".

Den samme Buzzfeed-rapport nævner også, at Apple kan debutere et nyt Apple TV-produkt med Siri-stemmekontrol på den nye iPhone-lanceringsdag, selvom det skal bemærkes, at Buzzfeed tidligere havde hævdet, at det nye Apple TV skulle lancere i juni tidligere i år, hvilket kom og gik uden at produkterne afslørede.

Tidligere på året foreslog en rapport fra anerkendte Wall Street Journal og New York Times, at en abonnementstjeneste med Apple TV ville ankomme i september i år, hvilket bedre stemmer overens med den nye rapportering fra Buzzfeed. Ikke desto mindre er det for det meste rygter, så det kan være klogt at tage iPad Pro og nyt Apple TV-krav med noget af et saltkorn, selvom sandsynligheden for en tidlig til midten af ​​september at afsløre den næste iPhone er meget høj, da den følger præcedens Apple længe siden sat til nye iPhone udgivelser i det tidlige efterår.

Da Apple normalt afslører den endelige version af ny systemsoftware sammen med den nye iPhone-hardware, foreslår dette også, at iOS 9, OS X El Capitan 10.11 og WatchOS 2 også vil blive lanceret til offentligheden omkring den 9. september. Tidligere har Apple angivne nye trio af nye OS udgivelser ville være til rådighed i efteråret 2015. Hvert af disse operativsystemer vil være tilgængeligt som gratis downloads til kompatibel hardware.