iOS 4.3 for at tilføje Wireless Hotspot til iPhone

Den kommende opdatering af iOS 4.3 vil medføre "Personlig Hotspot" -funktionen på Verizon iPhone til alle iPhones, herunder dem på AT & T-netværket. Hvis denne rygte er rigtig, betyder det, at enhver iPhone kan blive et trådløst hotspot, som andre enheder kan få adgang til internettet fra. (Ja, du kan slå din iPhone til et Wi-Fi-hotspot lige nu, men det kræver en jailbreak, der sætter den ude af rækkevidde af de fleste iPhone-brugere.)

Forudsat at AT & T tilbyder carrier support til Personal Hotspot, ville det være en overbevisende grund for brugerne at forblive hos AT & T i stedet for at forlade den nyligt tilgængelige Verizon iPhone. Det skyldes, at AT & T-kunder teoretisk set skal kunne bruge det trådløse hotspot, mens de taler i telefonen, mens CDMA-begrænsninger medfører, at dataoverførsel stopper, når der foretages et telefonopkald på Verizon CDMA-netværket.

Hidtil har AT & T været stille på at understøtte funktionen, men i betragtning af, at Verizon åbenlyst annoncerer det personlige hotspot på deres iPhone, kan det være klogt for AT & T at chime ind og sige "os også" for at stoppe nogle af den potentielle carrier exodus. Bortset fra AT & T og Verizon har en trådløs hotspot-funktion været længe forsinket i iOS, og indtil nu har dette været en funktion begrænset til jailbreak-verdenen og dem med Android-telefoner. Det er bare fornuftigt for Apple at bringe den trådløse hotspot-funktion til iPhone til at niveauere det stadigt mere konkurrencedygtige spilfelt med Android.

Husk, dette er teknisk stadig et rygte, men flere kilder er kommet frem med bekræftelser. Ryktet begyndte på et par europæiske iPhone-entusiaststeder, og til sidst blev der vist screenshots på RedmondPie (set ovenfor), hvor de fik en udgivelsesdato for marts til iOS 4.3, som omfatter den personlige iOS-personlige Hotspot-funktion. Lad os håbe det er sandt, og at alle luftfartsselskaber understøtter funktionen.