Sådan får du min Sprint PCS-adgangskode

Sprint PCS giver dig mulighed for at oprette et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til din konto online. Online kontoadgang giver dig mulighed for at se din aktuelle brug, betale din regning og aktivere mobiltelefoner på din konto. Hvis du har glemt din Sprint-kontoadgangskode, er der måder, du kan få en ny eller midlertidig adgangskode på bare et par trin.

Hvis du er kontoejer

Trin 1

Besøg Sprint-webstedet og klik på linket "Log ind." Find linket "Glemt dit kodeord" under feltet "Adgangskode". Klik på linket.

Trin 2

Indtast dit Sprint-konto-brugernavn i feltet "Brugernavn" på skærmen "Få din adgangskode".

Bemærk: Hvis du administrerer flere konti under dit brugernavn, skal du indtaste telefonnummeret eller enhedens serienummer for at nulstille adgangskoden på den konto, før du kan gå til næste trin.

Trin 3

Svar på det sikkerhedsspørgsmål, du konfigurerede, da du oprettede din konto, eller indtast PIN-koden til din telefon i det relevante felt, og klik på "Send".

Indtast en ny adgangskode i det relevante felt, og bekræft derefter adgangskoden ved at indtaste den igen i det andet felt. Klik på "Send". Vent på skærmen for at advare dig om, at din adgangskode er nulstillet. Du kan bruge den nye adgangskode og dit brugernavn til at logge ind på din Sprint-konto.

Hvis du ikke er kontoejer

Trin 1

Besøg Sprint-webstedet, og klik på linket "Log ind." Find linket "Glemt dit kodeord" under feltet "Adgangskode". Klik på linket.

Trin 2

Indtast dit Sprint-konto-brugernavn i feltet "Brugernavn" på skærmen "Få din adgangskode".

Trin 3

Vælg muligheden for at få en midlertidig adgangskode sendt via e-mail eller sms.

Trin 4

Få adgang til din e-mail-konto eller åbn den tekstbesked, der er sendt til din telefon for at hente den midlertidige adgangskode.

Gå tilbage til Sprint-webstedet, og klik på linket "Log ind." Indtast dit brugernavn og din midlertidige adgangskode i de relevante felter. Klik på "Log ind" for at få adgang til din Sprint PCS-konto.