Sådan opbygges en flad AM-sløjfeantenne

Amplitude modulation (AM) radiomodtagere kan bruge en række antennedesigner, og en, der tilbyder overlegen modtagelse, er loop-antennen. Dette meget enkle design kan overgå andre stilarter og er en billig måde at udvide rækkevidden på de fleste AM-radioer på. Radioen skal have to antenneledningsskruer - positive og negative - men huset kan åbnes for adgang til printkortet, hvis udvendige ledninger ikke er til stede. Den gennemsnitlige radiotekniker kan lave en flad loop-antenne på cirka 30 minutter.

Trin 1

Skær pap i to firkanter, hver 3 inches ved 3 inches, ved hjælp af en saks.

Trin 2

Skær et hak i hver enkelt fra midten af ​​en ydre kant til midten af ​​pladsen.

Trin 3

Monter de to papkanter i hinanden ved at skubbe deres hak sammen. De skal sidde, når deres centre rører ved at skabe et kryds. Brug et lille stykke tape til at holde pap på plads.

Trin 4

Sæt korset langs yderkanten med ca. 4 fod isoleret ledning. Hold ledningen ensartet og jævnt fordelt. Ledningen kan røre ved sig selv, når den løkker rundt om pap, men efterlader et jævnt hul skaber et bedre signal / støj-forhold. Fastgør ledningen til pap med lange tape. Efterlad et par meter ledning i hver ende af antennen til tilslutning til radioen.

Trin 5

Strip isoleringen fra enderne af trådledningerne, og efterlader ca. en tomme eksponeret kobber.

Trin 6

Løsn de eksterne antenneklemskruer mod uret, men fjern dem ikke.

Trin 7

Bøj den eksponerede ledning i en løkke, og fastgør den hver omkring en antenneklemskrue. Trådsløjfen skal være omkring skruepinden under hovedet.

Trin 8

Spænd antenneklemskruerne med uret, indtil de er tætte. Trådsløjfen klemmes ind mellem skruen og bagpladen.

Monter papsløjfeantennen så højt som muligt ved hjælp af båndet til at fastgøre den til en stolpe eller dørkarm. Jo længere ledningerne er, jo højere kan antennen monteres. Forøgelse af højden øger modtagelsen.