Chat på WhatsApp fra en Mac med WhatsMac

WhatsApp er et populært messagingværktøj til iPhone, Android, Blackberry og Windows-telefonbrugere, men det har længe været manglende desktop-klienter ... indtil nu alligevel. For Mac-brugere kan du nu chatte gennem WhatsApp direkte fra OS X ved hjælp af en gratis app kaldet WhatsMac.

Med WhatsMac kan du chatte i WhatsApp som normalt, se medier, der er sendt via chat, og få beskeder om nye meddelelser via OS X Notification Center. I øjeblikket arbejder medieoploading ikke uden for træk og slip, men da de fleste andre funktioner gør det, og du kun bruger appen til at have tekstsamtaler, er det ikke meget af et tab.


Du skal have WhatsApp, der arbejder sammen med et telefonnummer først, så brugerne kan fange WhatsMac fra udvikleren over på Github:

  • Gå her til WhatsMac github siden for at hente download

Hvis du har Gatekeeper aktiveret (som de fleste Mac-brugere skal), skal du køre programmet omkring Gatekeeper ved at højreklikke og vælge "Åbn".

For dem der er nysgerrige på, hvordan dette virker, er WhatsMac faktisk en wrapper til den web-baserede WhatsApp messenger klient, men det er godt nok nok til, at du sandsynligvis ikke vil bemærke det. Det er open source, så den ekstra nysgerrige kan endda kaste sig rundt og se, hvordan hele det virker, interagerer med WhatsApp på nettet. Du skal scanne QR-koden fra en kompatibel WhatsApp-mobilapp for at få det til at fungere (hvis der er en vej rundt det, lad os vide, da det er en begrænsning for iPhone-brugere).

Taler om webklienten, hvis WhatsMac ikke gør det for dig uanset årsag, kan enhver også vælge at køre WhatsApp fra internettet her via den webbaserede service, selvom du stadig skal bruge en mobilapp for at komme i gang (naturligvis, da WhatsApp er knyttet til telefonnumre). WhatsApp web app fungerer på enhver platform med en moderne webbrowser, ikke kun OS X. Som flere kommentere har påpeget, tillader den nuværende version af WhatsApp for iPhone ikke QR-scanning, hvilket betyder WhatsApp for web og WhatsMac værktøjer er kun tilgængelige for WhatsApp-brugere, der kommer fra iPhone, Android, Blackberry og WindowsPhone. En opdatering til iOS-appen, en webapp vil medføre, at den kritiske QR-kode evne stadig ses.

Så hvis du vil bruge WhatsApp på Mac, så prøv WhatsMac, det virker ganske godt. Måske WhatsApp vil tillade tredjepartsklientforbindelser ned ad vejen, ligesom sin fætter Facebook Chat, som fungerer godt i appen Mac Messages. Ja det fungerer med iPhones på, du kan også prøve denne løsning.

Tak til Aaron for at sende dette ind! Hvis du finder nogen pæne apps eller værktøjer, som du tror andre Mac og iOS-brugere vil nyde, så lad os vide!