Sådan konverteres Seattle Film Works-filer

Elementer, du har brug for

  • Billedskiver

  • Diskdrev

  • Fotosoftware

Konvertering af Seattle FilmWorks-filer kræver Seattle FilmWorks-software. Den grundlæggende software var inkluderet på Seattle FilmWorks billeddiske. Beslut, inden du begynder, hvilket format du vil konvertere til, og placeringen på din computer, hvor de konverterede billedfiler skal gemmes. Du skal bruge et computerdiskdrev, der er i stand til at læse formatet på den disk, der indeholder de filer, der skal konverteres, og en forståelse af drevplaceringsnavigation.

Åbn "Fotoindeks." Indsæt cd'en eller disketten. Det skal åbnes automatisk. Fra reklamemenuen skal du finde og trykke på knappen "Tilbage". En ny menu vises. Tryk på fanen "Billeder på disk". Når dine billeder vises, skal du åbne dem et ad gangen eller som en gruppe ved at fremhæve et eller flere billeder. Flere billeder kan åbnes ved at fremhæve det første og derefter holde "shift" -tasten nede og klikke på det sidste billede, der skal åbnes. Når du har fremhævet et eller flere billeder, skal du trykke på "Åbn". Hvis programmet ikke åbnes automatisk, skal du trykke på din “Start” -knap, åbne “Denne computer” og finde ikonet til diskdrevet og højreklikke på det. Dobbeltklik derefter på fanen "Udforsk". Et ikon skal vises med en række tal. Dobbeltklik på den, og billedikoner vises. Billeder kan kun åbnes individuelt fra denne placering.

Åbn "Photo Works." Det første trin åbner kun "Fotoindeks." Du skal nu åbne fotos i Seattle FilmWorks-softwaren. (Dobbeltklik forstørrer kun billedet og tillader ikke konvertering.) Fremhæv igen et eller flere billeder, der skal åbnes. Klik derefter på "Åbn".

Konverter dine billeder. Én gang i "Photo Works." fremhæv det første foto, der skal konverteres. Tryk derefter på "File". En menu vises med indstillingen "Gem som / konverter til". Tryk på den. Vælg nu konverteringsmuligheder. Vælg først konverteringsformatet i rullemenuen under "Listefiler af typen." Fremhæv derefter stjernen ved siden af ​​filtypenavnet i feltet under "Filnavn" og retitel dit billede og forlader udvidelsen som en del af titlen (dvs. "me.xxx").

Vælg fotolagringsplacering. Udpeg "Drive" fra indstillingerne i rullemenuen og filen på den, hvor de konverterede billeder gemmes efter eget valg. Over drevmenuen er indstillingen "Mapper". Vælg mappen på det drev, hvor du vil gemme dine billeder ved at klikke på etiketten på drevmappen og navigere gennem indstillingerne. Når du har valgt dine indstillinger, skal du trykke på knappen “OK”.

Gentag processen. Hvert billede skal konverteres individuelt. Konverteringsudvidelsen skal inkluderes i filnavnet. Efter konvertering skal du kontrollere, om filerne er på det angivne sted.

Tips

Du kan "X" ud af "Photo Works" og "Photo Index", men brug knappen "Exit" i menuen "Pictures on Disc" for at undgå at låse softwaren op.