Apple udgiver Spec-Bumped Retina MacBook Pro 15 "og Retina iMac 27"

Apple har udgivet opdaterede versioner af Retina iMac 27 "og Retina MacBook Pro 15". Begge modeller har modtaget forholdsvis små opdateringer til specifikationer, men tilbyder nogle bemærkelsesværdige forbedringer, som gør dem til gode for brugere, der overvejer ny Mac-hardware. Separat lancerede Apple også en lynstik oplader til iPhone.

Den reviderede 15-tommers MacBook Pro modtager en Force Touch-trackpad, som først blev introduceret tidligere på året på den 13 "Macintosh MacBook Pro-model og 12" MacBook Retina-model Macs. Derudover har den nye 15 "Retina MacBook Pro et meget hurtigere SSD-drev, der siges at være 2x hurtigere end solid state-drevet, det erstattes. En lille bump til batterilevetiden følger også med på turen. Som tidligere starter den 15 "Retina MacBook Pro på $ 1999 for basismodellen med en Iris Pro GPU og $ 2499 for den øverste ende model med en dedikeret diskret GPU.

Den opdaterede 27 "Retina iMac med 5k display kommer med et prissnit, der starter fra $ 1999 til basekonfigurationen og $ 2299 for den øverste ende.

Begge opdaterede Mac'er kan leveres i forskellige konfigurationer fra 1 til 3 hverdage.

Bortset fra Mac-hardware udgav Apple også en lyndrev oplader til iPhone-modeller, som koster $ 39.

Der var spekulationer om, at flere vigtige Mac-hardwareopgraderinger ville komme til WWDC 2015, der begynder den 8. juni, men udgivelsen af ​​disse spec-bumpede 27 "5K iMac og 15" Retina MacBook Pro-modeller antyder ellers, i det mindste for det pågældende produkt linjer. Ikke desto mindre forventes WWDC at afsløre den næste version af OS X 10.11, iOS 9 og en Apple TV-opdatering.