6 tips til at frigøre tonsvis af lagerplads på iPad, iPhone og iPod Touch

Klemmer du den begrænsede lagerkapacitet på en iPad, iPhone eller iPod touch? Det sker med de bedste af os, selv med store iOS-enheder er det nemt at løbe tør for ledig lagerplads!

Hvis du har lavt lagerplads, skal du tjekke disse tricks for at lette alle mulige lagringsklemmer, du måske oplever med din iOS-gear.

6 tips til frigivelse af lagerplads på iPhone og iPad

Du kan bruge nogle af eller alle disse tips til at frigøre lagerplads på iOS-enheder. For de fleste brugere vil deres iPhone eller iPad være fyldt med billeder, billeder, videoer og apps, men der er også andre mulige årsager til lagringsbegrænsninger. Lad os gennemgå nogle af de mest sure-fire tips til at frigøre opbevaring i iOS.

1: Fjern regelmæssigt billeder og video fra iOS-enheden

Hvis du bruger iCloud og har Photo Stream aktiveret, vil hvert billede og video taget på en iPhone synkronisere til iPad automatisk og omvendt. Disse billeder kan nemt være 5MB hver, og videoer nærmer sig hundredvis af MB eller mere, og med flere hundrede (eller tusind) billeder vil du hurtigt spise opbevaringsplads.

Det bedste er at regelmæssigt overføre fotos fra iOS-enheden til en computer og bruge computeren som en primær backup, og slet derefter billederne fra iPad. Tilmelding til en betalt iCloud-konto vil også hjælpe med at lette den lokale lagerbyrde, især hvis du bruger iCloud Photo-funktionerne.

2: Slet al musik fra iPhone eller iPad

At holde musik på iPhone og iPad i særdeleshed er unødvendig, især nu hvor der er så mange streaming musik tjenester tilgængelige.

Så gør dig selv en tjeneste og fjern al musikken, og tag derefter tid til at oprette og brug iTunes Home Sharing til at afspille musik fra en computer, mens du er hjemme eller på kontoret.

Overvej at tilmelde dig en tjeneste som Apple Music eller iTunes Match, når du er på farten, hvor du kan afspille musik fra dit iTunes-bibliotek, hvor som helst takket være iCloud. Også streaming af musik apps som Pandora, SoundCloud, Spotify, Rdio og andre er gode måder at streame musik til iPad og iPhone uden faktisk optage dyrebare lagerplads på enheden. Jeg gemmer altid et par album på min iPhone, bare hvis jeg er ude af celleintervallet, men min iPad har ingen lokal musiklagring, fordi jeg udelukkende streamer på enheden. Brug den løsning, der fungerer bedst for dig.

3: Find, hvor opbevaring bruges og rydde op

Det er nemt at kontrollere, hvor meget lagerplads der er tilgængeligt i iOS, og den samme skærm fortæller dig, hvilke apps der bruger flest pladser. Hvis du finder en særlig stor kilde, overvej at fjerne det. Dette fører os til de næste par tips ...

4: Slet færdige spil og ubrugte apps

Nogle apps er enorme, det populære spil Rage HD tager f.eks. Op til 2 GB plads. Hvis du allerede har slået spillet og ikke længere spiller det, hvorfor genere det at gemme det på din iPad eller iPhone?

Slet gamle færdige spil og fjern eventuelle ubrugte apps for at frigøre pladsen til de nye apps og spil, du vil downloade.

Husk, at alle apps, du ejer, er gratis at genoverføre igen i fremtiden, så sletning af appen fra iOS-enheden betyder ikke, at den er væk for evigt.

5: Fjern overvågede videoer

HD-videoindhold optager enorme mængder plads, hver fil kan variere fra 500 MB til flere GB!

Glem ikke at slette en film, tv-show eller video podcast, når du er færdig med at se den.

Du kan altid downloade eller streame det igen, hvis du vil se det senere.

6: Foretrukne Standard Definition Videoer

På linje med det forrige tip, hvis du har en iPhone eller ikke-nethinden iPad, kan du foretrække standard definition videoer over HD og spare meget plads. De fleste mennesker vil ikke mærke forskellen på de mindre skærmopløsninger og ikke-nethinden viser alligevel.

Dette er en indstilling, der findes i iTunes, når du er tilsluttet en computer. Under "Indstillinger" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Foretage standarddefinitionsvideoer", og SD-indhold vil blive foretrukket over HD. Lad os stadig glemme at slette videoerne, når de er færdige med dem.

-

Helt færdig? Du skal nu have meget mere opbevaring på din iPhone eller iPad. Men det er let at bekræfte! Du kan hurtigt tjekke din ledige lagringssituation i iOS-indstillinger, det vil se sådan ud:

Du skal have plads til rådighed nu, hvis ikke nok af ledig kapacitet.

Du kan også forbinde iPHonen eller iPad til en computer med iTunes for at se lagerkapaciteten, og hvad der bruger opbevaring direkte i iTunes, ser sådan ud:

Realistisk bør du aldrig løbe tør for plads på en iPhone eller iPad, selv om du kunne argumentere for, at en iPod touch med tonsvis af musik er ret let at maksimere. Forhåbentlig vil alle fremtidige iOS-enheder omfatte større enhedslagerminimums, men takket være iCloud, streaming og nogle enkle apphåndteringspraksis er det meget nemt at komme forbi på 16 GB, 32 GB eller mindre. Faktisk kommer de fleste af vores venner og familier aldrig tæt på at nærme sig deres opbevaringsgrænser. Derfor anbefalede vi 16GB iPad til nye købere, eller bare for den mindre lagerenhed generelt, hvis det er en iPad. Selvfølgelig, hvis det er en iPhone, der fungerer som din primære kamera og videooptager enhed, kan du have en større lagerkapacitet, hvad enten det er 64gb, 128gb eller 256gb.

Har disse tips bidraget til at lette lagringspladsbegrænsninger på din enhed? Har du nogle pladsbesparende tips til iOS? Gør du noget specielt til at håndtere kapacitet på din iPod, iPhone eller iPad? Lad os vide i kommentarerne!