Jailbreak iPhone iOS 4.3.2 med Redsn0w (Tutorial)

Okay iPhone jailbreakers, iOS 4.3.2 har nu en ufuldkommen jailbreak tilgængelig takket være den nyeste version af Redsn0w. Før vi kommer i gang, så husk at enhver, der stoler på en oplåsning af operatører som ultrasn0w, ikke bør bruge redsn0w og ikke bør opdatere til 4.3.2 endnu. Sørg også for at sikkerhedskopiere din iPhone på forhånd, bare hvis det er tilfældet. Jailbreaks er lette at fortryde, men det er altid bedre at være sikker end undskyld.

Og ja, denne vejledning er rettet mod iPhone, men den fungerer også på en kompatibel 4.3.2 enhed, herunder iPod touch.

Sådan Jailbreak iPhone iOS 4.3.2 med Redsn0w 0.9.6rc14 (Untethered)

Denne vejledning forudsætter, at du allerede har opdateret til 4.3.2, hvis du ikke har det, skal du gå videre og gøre det.

  1. Download iOS 4.3.2 IPSW til din specifikke model og gem filen .IPSW et sted, du kan finde det nemt
  2. Download Redsn0w 0.9.6rc14 (Windows og Mac understøttet)
  3. Åbn Redsn0w og vælg "Gennemse" og find IPSW-filen til iOS 4.3.2 du lige downloadet
  4. Følg redsn0ws instruktioner på skærmen, og husk at markere afkrydsningsfeltet ud for "Install Cydia"
  5. Sluk for iPhone og tilslut den til computeren, og klik derefter på "Næste"
  6. Du bliver nu bedt om at sætte iPhone i DFU-tilstand: Hold tænd / sluk-knappen nede i 1 sekund, fortsæt med at holde strømmen nede, mens du holder knappen Home i yderligere 10 sekunder, slip nu afbryderknappen, men fortsæt med at holde Home-knappen inde i yderligere 15 sekunder
  7. Når du er i DFU, installerer redsn0w jailbreaket på din iPhone, og genstarter derefter automatisk

Når din iPhone genstarter, vil du blive jailbroken i iOS 4.3.2, men du kan verificere dette ved at kigge efter Cydia-ikonet. Som tidligere nævnt er jailbreaket ubundet, så du behøver ikke bekymre dig om at genstarte iPhone når som helst.

Hvis det nogensinde er nødvendigt, er ujævnende meget let, men du vil miste dine jailbroken apps og tilpasninger. Det er altid en god idé at fortryde jailbreaks, før du tager din iPhone til Apple for garantiservice.